Уморени сте от непрактичното алуминиево фолио, което уврежда косата на вашите клиенти? Най-накрая можете да се сбогувате с него! Малтийската марка ColorCuts въведе на пазара иновативни термични ленти за многостепенно боядисване. Те помагат за създаването на уникални и модни прически на вашите клиенти.

Highlighting Foam Strips са уникални фризьорски пособия, които могат да оптимизират работата на вашия фризьорски салон и да сведат до минимум риска от увреждане на косата. Те са изработени от биоразградим материал, който се рециклира на 80%. Една лента от пенопласт стига за поне 3 използвания, а размерите от 10×30,5 cm могат да бъдат изрязани по ваше желание.

Гъвкавият и лек материал се адаптира към косата и се закрепва при контакт с продуктите за боядисване. Лентите не се изплъзват от косата, което подобрява процедурата по боядисване. Това е изключително удобно за клиентите, които иначе трябва да седят на фризьорския стол в продължение на часове. ColorCuts може да намали времето за боядисване наполовина. Лентите са меки, нежни и не увреждат скалпа. Полупрозрачното покритие осигурява пълен контрол по време на боядисването.

Ленти от термичен пенопласт ColorCuts – иновация във вашия салон

Лентите от пенополистирол поддържат оптимална температура, без да прегряват косата. За максимален комфорт те остават хладни при допир. Не съдържат лепило, но се захващат при контакт с влагата от продуктите за боядисване.

След като нанесете боята за коса, сгънете лентата наполовина и половинките ще се залепят една за друга и ще останат на място през целия процес на боядисване. Гъвкавите и меки ленти от пенопласт могат да оптимизират работния процес на вашия екип. Лентите се предлагат в удобна кутия, така че лесно да изваждате всяка една и да я поставяте в косата.

Въведете тази атрактивна принадлежност в салона си, извършвайте бързо и ефективно боядисване и впечатлете клиентите си.

Уникалните Highlighting Foam Strips

Лентите са изработени от биоразградим материал, съчетаващ изключителна технология с екологичност. Биоразградимите ленти за многократна употреба могат да се перат в перална машина и да се използват многократно, като не губят своите свойства и най-високо качество.

Различните цветове на лентите улесняват нанасянето на множество цветове. Те гарантират, че няма да объркате предварително нанесените цветове и можете свободно да правите корекции. Лентите от пенопласт свеждат до минимум риска от увреждане, тъй като осигуряват циркулация на въздуха между слоевете. Меките ленти от термопяна са подходящи за всички техники на боядисване, така че лесно можете да правите завладяващ балеаж, омбре, сомбре, кичури или все по-популярния фламбоаж.

Една опаковка съдържа 200 предварително нарязани ленти, достатъчни за до 800 приложения. Уникалните ленти от термопяна осигуряват изключителен комфорт и престиж на вашия салон и ви позволяват да приемате повече клиенти през деня.

Термополистиролът е революция във вашия фризьорски салон. Тази атрактивна и практична придобивка осигурява максимална свобода и контрол по време на боядисване и ви позволява да постигнете ефектни, многопластови прически.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *