Лифтингът и ламинирането на мигли отдавна са популярни сред клиентите на козметични салони. Те ви позволяват да постигнете красив и дефиниран вид без използване на маша за мигли. Колко време отнема ламинирането на мигли и може ли да се направи у дома, така че ефектът да е също толкова зашеметяващ, колкото след посещение в професионален козметичен салон? Възможно е! Ето класация на комплекти за ламиниране на мигли, които дават еднакво добри резултати.

Лифтинг и ламиниране на мигли

Лифтинг и ламиниране на мигли – какво включват, колко дълго траят и струва ли си да се опитат?

Какво е лифтинг на мигли? Как да го извършите сами? Какво включва ламинирането на мигли? Какви продукти са необходими? Това са въпросите, които най-често възникват. Ламинирането на мигли е насочено основно към подхранване на естествените мигли. Резултатът е видим дори при къси и слаби мигли.

Най-често ламинирането на мигли се комбинира с повдигане на мигли, което дава ефект на повдигнати и извити мигли. Резултатът е чувствен поглед, който привлича внимание и повишава самочувствието. По време на процедурата, кератиновите връзки в миглите се модифицират, така че ефектът трае до 8 седмици.

Въпреки че повечето жени извършват лифтинг и ламиниране на мигли в козметичен салон, можете лесно да го направите сами у дома. За добри резултати обаче ви е необходим професионален комплект за ламиниране на мигли. Това е инвестиция, която ви позволява да спестите доста пари. В крайна сметка, цените на процедурите в козметични салони могат да причинят главоболие.

Колко време отнема ламинирането на мигли? Процедурата не отнема много време, в зависимост от комплекта, и ефектът може да се постигне за минути до около час. Това е чудесен избор за всеки, който търси начин да изведе максималната красота на своите естествени мигли. Струва си да се спомене, че лифтингът и ламинирането на мигли са неинвазивни процедури.

Какво да вземете предвид при избора на комплект за лифтинг и ламиниране на мигли? Класация

При избора на комплект за ламиниране на мигли трябва да се ръководите основно от съдържанието на кутията. Тя трябва да включва много повече от самите продукти. Добър комплект за домашно ламиниране на мигли трябва да включва и различни полезни аксесоари. Говорим за силиконови пръчки или специални гребени, сред други. Този избор ще гарантира, че няма да ви е необходимо да купувате нещо допълнително. Все повече комплекти за ламиниране на мигли на пазара включват всички необходими принадлежности. Много от тях могат да се сравнят с тези, използвани в козметични салони, така че няма нужда да се притеснявате, че ефектът на извити и повдигнати мигли ще бъде по-лош. Някои от комплектите в класацията са предназначени както за домашна, така и за професионална употреба.

При избора на правилния комплект за лифтинг и ламиниране на мигли, е важно да се обръща внимание и на качеството на продуктите. Количеството също е ключово. Би било добре те да позволяват по-голям брой приложения без необходимост от попълване на запасите. Използвайки тези фактори, можете да намерите комплект за лифтинг и ламиниране на мигли, който ще ви служи дълго време. Ето класация на най-популярните опции на пазара.

1. Комплект за лифтинг и ламиниране на мигли Nanolash

nanolash lash lift kit

Един от най-популярните комплекти за лифтинг и ламиниране на мигли у дома е комплектът Lash Lift Kit от марката Nanolash. Той е известен със своите отлични продукти, които дават дълготрайни резултати в подхранването и стилизирането на мигли. Това е един от професионалните комплекти за ламиниране и лифтинг на мигли, който ще ви позволи да постигнете вид, сякаш току-що сте напуснали козметичен салон.

Една от положителните черти на комплекта Lash Lift Kit е неговото богато съдържание. Този пълен комплект за повдигане и ламиниране на мигли включва лепило за лифтинг на мигли, 10 сашета активатор, 10 сашета кератинов бустер и 10 сашета неутрализатор. В допълнение, получавате 3 чифта силиконови пръчици, които могат да се подрежат според нуждите ви, както и 3 гребени за мигли, необходими за правилното повдигане и извиване на миглите. Пълният комплект от Nanolash е достатъчен за 10 индивидуални ламинирания на мигли, и не е нужно да се притеснявате за качеството на продуктите – всяко саше е достатъчно за едно лечение, след което трябва да отворите ново за повторно ламиниране след около 8 седмици.

Избирайки комплекта Lash Lift Kit от Nanolash, вие осигурявате ефект, който трае до 8 седмици. Това ви позволява да не се притеснявате за перфектния си външен вид за дълго време.

2. Elleebana Lash Lift – комплект за започване на лифтинг на мигли

Elleebana Lash Lift е друга интересна опция. Специална черта на този комплект е, че може да се използва за до 60 лифтинга на мигли. Такъв голям брой приложения е идеален за професионални козметични салони. Въпреки това, когато избирате този комплект за домашна употреба, е важно да помните, че такава висока ефективност е възможна само при извършване на ламинирането едно след друго. Това показва, че в домашни условия този комплект ще е достатъчен за около 15 приложения (толкова са сашетата в комплекта), и това е много по-малко икономично.

Преди да изберете комплекта от Elleebana, трябва също да обърнете внимание на цената на продукта. Тя е доста висока, така че този комплект най-често се избира от стилисти на мигли, работещи в професионални козметични салони.

Комплектът, освен необходимите козметични продукти, съдържа също: силиконови пръчки за стилизиране на миглите, метален апликатор и пянообразен почистващ продукт. Включени са и ясни инструкции за всеки продукт. Времето за извършване на цялата процедура е много важно в случая на Elleebana Lash Lift Kit. Тя отнема само 20 минути, което в сравнение с подобни процедури, извършвани в козметични салони, ви позволява да постигнете впечатляващ вид много по-бързо.

3. RefectoCil Eyelash Lift – комплект за извиване на мигли

Ако времето е от значение за вас, комплектът за извиване на мигли RefectoCil е идеален! Този комплект позволява да постигнете ефекта само за 13 минути, което го прави дори по-бърз от предишния. Това е възможно благодарение на специализираната формула на козметичните продукти, включени в комплекта. В техните формули можете да намерите, наред с други, колаген и цистеин, които значително подобряват състоянието и външния вид на миглите за много кратко време.

Целият комплект, освен гореспоменатите продукти, включва и силиконови пръчки за извиване на мигли, две купички и няколко четки. Комплектът също така идва в естетично приятна козметична чанта, която позволява удобно съхранение на всички продукти.

Комплектът за ламиниране RefectoCil е една от опциите, които издържат по-дълго време, тъй като е достатъчен за 36 процедури. Тази конкретна марка е многократно призната от специалистите по мигли благодарение на предлаганите силиконови пръчки, наред с други характеристики. Те могат да се използват до сто пъти, което ги прави идеални за редовно извиване на мигли на клиенти.

4. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Комплектът Miya Lash комбинира предимствата на козметични продукти, избрани от професионални стилисти за мигли, както и тези, които искат да извършват извиване на мигли вкъщи. Комплектът включва специални продукти с подхранващ кератин, инструменти за извиване и четки, и дава ефект на повдигнати мигли. След като ламинирането на миглите е завършено, не трябва да се тревожите за тях, докато правите ежедневния си грим. Освен това, внимателно подбраната формула и съдържанието на кератин ви позволяват да се наслаждавате на резултата от подчертаните мигли без използването на извивачка за мигли. Този ефект трае до 6 седмици.

Освен четките и инструментите за ламиниране, комплектът включва силиконови пръчки и четки за мигли. Те ви позволяват да разресвате и да се грижите за миглите след процедурата. Включени са и лепенки за очи.

5. Комплект за ламиниране на вежди и извиване на мигли – Протеинова реконструкционна система Zola

Комплектът, подготвен от марката Zola, е една от по-достъпните опции сред комплектите за ламиниране на мигли в тази класация. Тази марка силно се фокусира върху простотата и правенето на процедурата възможно най-лесна за всички потребители.

Продуктите, предназначени за извиване на мигли, се предлагат в бутилки, на които е показано името на продукта, както и номер. Номерата указват стъпките на нанасяне на продукта, така че никой потребител не трябва да се притеснява за грешка.

Протеиновата реконструкционна система за вежди и мигли обаче не позволява извършването на стандартна процедура, както при всички други комплекти, предназначени за извиване на мигли. Наред с други неща, този комплект се отличава с липсата на силиконови пръчки. Производителят, отказвайки се от тях, предоставя метод на нанасяне, който прилича на нанасяне на спирала. Въпреки това, както уверява марката, това не променя ефективността на продукта.

6. Thuya комплект за извиване на мигли

Thuya предоставя комплект за извиване на мигли с продукти, които позволяват значително потъмняване и правилно оформяне на миглите за по-дълго време. Този ефект трае до 8 седмици! Комплектът включва три специални формули – перманентен гел, лепило и неутрализатор. Всички те се предлагат в удобни бутилки от 15 мл.

Домашният комплект за ламиниране на мигли от Thuya също идва с M-размер силиконови пръчки и дървени пръчки. При необходимост можете да закупите и S или L размер пръчки отделно, но това е допълнителен разход.

Една от отличителните черти на този DIY комплект за извиване на мигли е, че можете също така да се грижите за вашите вежди с него. Благодарение на гел формулата, която съдържа специална съставка – тиогликолова киселина, дори плътни и непокорни вежди ще изглеждат красиво. Крайният ефект ще ви направи още по-щастливи, когато се комбинира с успешния вид на веждите. Този комплект затова е забележителен.

7. Fleeky Lashlift Kit – комплект за ламиниране на мигли

Когато решите да извивате и ламинирате миглите си вкъщи, обмислете стартовия комплект Fleeky Lashlift. Ефектът след нанасяне ви позволява да запазите естествения вид на вашите мигли, като същевременно ги прави по-плътни и извити. Вътре има две сашета с продукт, посветен на извиването на миглите и два чифта силиконови пръчки (в размери S и M). Освен това, комплектът съдържа специални инструменти за нанасяне на продуктите, две четки, които ще ви бъдат полезни за стилизиране на миглите след завършване на процедурата, както и два гребена за мигли.

Целият пакет има всичко необходимо за домашно ламиниране на мигли. Продуктите, включени в него, ви позволяват да се наслаждавате на ефекта за 6 седмици. Ниската цена също е важен аспект тук, но това е съчетано с малък брой приложения. Продуктите стигат само за 2 до 4 приложения.

Етиката на марката, фокусирана върху неизпитването на продукти върху животни, е плюс за много жени. Техните веган формули също са бонус. С Fleeky Lashlift Kit също така си струва да отбележим стилната кутия, която ще направи комплекта добър подарък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *