Спиралата за мигли е козметичен продукт, който създава невероятни ефекти. Тя е в състояние да преобрази погледа ви и да дефинира очите за секунди. За да стане това възможно обаче, трябва да изберете правилната спирала. Намирането на най-добрата ми отне години! Вижте продуктите, които оценявам най-високо!

Колко спирали за мигли съм тествала досега?

Използвам спирали за мигли в продължение на много години. Предполагам, че съм нанесла първата в гимназията, така че можете само да си представите колко спирали съм изпробвала през годините. Използвала съм продукти от дрогериите и други такива. Отначало бях доволна от всяка спирала, но след известно време започнах да забелязвам, че някои продукти оставят миглите ми слепени, което определено не беше видът, който исках да постигна.

Докато уменията ми за гримиране ставаха все по-добри, аз търсех спирала, която не просто да върши работа, но и да създава безупречен грим. Исках миглите ми да бъдат:

  • дълги и изразени
  • перфектно разделени
  • спретнати и без струпвания

Знам, че повечето от вас искат същото от спирала, затова създадох мини ръководство и подбор на най-добрите спирали, които оценявам най-високо.

Спирали за мигли, която никога не се провалят. Разгледайте ги!

Класирам четири спирали за мигли, които съм използвала или все още използвам. Не правя това, за да рекламирам продукти и марки. Искам само да споделя моите отзиви, които могат да се окажат изключително полезни за вас.

Така че, прегледайте моето ревю на спирали и се възползвайте от моя опит.

#1 Спирала за мигли Nanolash

Спиралата Nanolash е продуктът, който използвам в момента, така че ревюто ми определено е актуално. Първо трябва да спомена, че марката предлага два продукта:

Сега използвам Nanolash Length & Curl Mascara. Изберете тази, която ви подхожда най-много.

С този продукт не е нужно да се притеснявате, че спиралата ще се разслои. Спиралата Nanolash е плътна и дълготрайна, не се разтича по бузите и не се разслоява. Тя също така не се размазва от пот и топлина.

Четката е нещото, което най-много ми харесва в спиралата Nanolash; перфектно оформена и изработена от силикон. Благодарение на това продуктът е брилянтен за разделяне на миглите. Няма слепване. Нищо чудно, че тази спирала е класирана на първо място, нали?

#2 Спирала за мигли Lashcode

Спиралата за мигли Lashcode има удължаващ и удебеляващ ефект. Използвам ту нея, ту спиралата Nanolash. Тя също има идеално оформена четка, която е плътна, разделя миглите и не създава бучки.

Няма да е нужно да се притеснявате колко дълго ще се задържи на мястото си, защото тази спирала остава непокътната през целия ден, преживява и диво парти. Тя не се разслоява по време на носене и не оставя нежелани петна по клепачите.

#3 Guerlain Maxi Lash So Volume

Maxi Lash So Volume е спирала за мигли, която трябва да придаде невероятен обем на миглите. Дълго време я използвах, но след това се сдобих със спиралата Nanolash. Не беше заради незадоволителни резултати. Не искам да твърдя, че не се справяше добре.

Предлага се със солидна пръчица, която лесно хваща късите мигли. Също така никога не съм имала проблеми с нанасянето на повече от един слой. Предполагам, че най-големият недостатък е разслояването на спиралата след няколко часа носене.

#4 Lancome Oscillation Power Mascara

Спиралата за мигли Lancome Oscillation Power… Доколкото си спомням, това беше първата ми „професионална“ спирала, в която инвестирах. Бях доста доволна от нея, но никога не ми е била любима.

Без съмнение беше дълготрайна, а освен това не се разслояваше и не се слепваше. Най-големият проблем обаче беше четката. Заради пухкавите и къси косъмчета с нея се работеше трудно. Никога не я използвах в ъглите на миглите, защото не исках да рискувам да нанеса спирала върху клепачите.

Какво мислите за моите предпочитания?

Момичета, представих ви най-добрите спирали за мигли, които съм имала възможност да използвам върху миглите си. Сега използвам спиралата Nanolash и обожавам начина, по който изглеждат миглите ми. Препоръчвам ви Nanolash от сърце. Тя никога не се проваля.

В същото време осъзнавам, че миглите се различават и трябва да изберем подходящата, която се справя най-добре в нашия случай. При прегледа на продуктите исках да ви обърна внимание на спиралите, които според мен трябва да бъдат оценени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *