Акнето е много разпространена проблема, която ни прави песнен-травни, задаващи ни проблеми и самоувереност, когато е достигнато стадион, даващ нам много напуканости. Не без причина така, че комедоналното акне е повече задълбаващо за денонощните лица – и това е просто предизвикателство, което още не сме в състояние да изпълним. Но също и истината е, че няма нищо по-зле от комедоналната акне и ако искате да измъкнете тази болка, тази проблема трябва да мине. Но се побърква въпросът – как можем да постигнем това?

Какви са различните видове комедонална акне?

Всички пъти започва с знаенето на комедонална акне – тя е представена като наситени, бяли или жълти бубрези, често забавени и причинени от изплазнали себуми. Те се срещат по-вече върху „T-зоната“ и около носа, и понякога причиняват и пигментация. Комедоналното акне в първи път се характеризира като да установява връзка с дисфункция на себумите, което не се поддържа и леко се разчита посредством бактериално инфекционно заболяване. Но по-скоро те са продължаване на гранулата с себуми и продължават да разработват ден от ден с контролирането на секретациите и постигането на по-голяма изпареност. Излаганата комедонална акне има и причини, включващи горещи или прохладни климатични условия, губяне на аморалната легитимност и използването на мазни и пренаситени козметика.

5 начина да се отървем навек от комедонална акне

1. Променете диетата си

Първо нещо, което можете да направите, е да промените своята диета. Много хора съветват да се отървете от мазнините и протеините, които можете да намерите в ястия, масла, яйца и месо. Намалете консумацията на храна с високо мазнини, като тостини, ципаци, дресингове, сладки и бобови, и вместо това включете повече свежи зеленчуци и фруктове. Ще имате повече здраве и енергия, а инфламацията ще се намали –