Захарената слънце може да ни донесе много ползи за нашата кожа, като подобряване на цвета, забавяне на омъжването и поддържане на хранителните вещества. Но една неприятна точка на високото захарено слънце е това, че може да предизвика хиперпигментация. Това води до темни пласти на кожата, тя називаме пигментации.

Хиперпигментация на кожата може да бъде като последствие на лечение с медикаменти или след травма. Други причини за развитието на пигментации са цвета на кожата, ниската защита от ултравиолетови лъчи и нарушаване на симбиозата. Въпреки че звучи диво, това не е тежко и има много начини за да борите се с хиперпигментацията.

Кремове за борба с хиперпигментацията

Един начин да се справите с хиперпигментацията след захарената слънце е да се използват специални кремове. Те се състоят от съставки, които стимулират изгарянето и разтворянето на меланина в нашата кожа.

Две от тези съставки са Меланозин и Кизомарин. Те трябва да бъдат предоставени в достатъчно високо концентриране, за да доставят ефект и да не допускат принос на кожата. Както и други активни съставки, т. Нар. Алоэ Вера, Хохлати и Витамин Е, които имат по-благоприятно действие на нашата кожа.

А също така след използването на тези кремове за борба с хиперпигментацията, трябва да използвате и увлажняващи продукти. Те поддържат влагата в кожата и допринасят за дългосрочно згладяване на местата с хипервигментация. Така ще постигнете резултатите, които искате, и ще се избавите от хипервигментацията след захарената слънце.

Натурални средства за борба с хиперпигментацията

Друг начин да се борите с хипервигментацията след захарената слънце е да се използват натурални средства.

За да го направите, можете да използвате средства, като алое вера, ки