Да не е загуба за вас да разберете какви хранителни добавки могат да влияят положително на здравословното състояние на очите ви, ще разгледаме витамините A, C и E, които са предлагани от много специалист. Представянето на малко обзавеждане може да ви помогне да се подреди с бележки за витамини и подбор на тази най-подходяща за вас.

Витамин А

Начинът, по който могат да ви помогнат витамините A да поддържат здравето на вашите очи, е да поддържат и помагат здравото състояние на роговите. Във всяка десетилетина, по 1-2 mg витамин А се требува за поддържане на здравословното състояние на роговите. Витамин А може да се намира в различни видове хранливи средни, така че да се поддържа правилното наситеност на организма с витамин А. Освен това, много институции предлагат добавена доза от витамин А в витаминно-минерални препарати, като Centrum, които може да бъде полезен да пиете с ваша регулярна храна. Рационалното наситеност на витамин А ще допринесе за по-добро поддържане на здравословното състояние на очите ви, като също така ви помага да с graphs мракови участвате. Витамин А може да бъде намерен в картофи, морски дарове, сладки цветя и бели оризи.

Витамин С

Витамин С ще ви помогне да защитите вашите очи от инфекции, включително наслагване и размразяване. Антиоксидантните характеристики на витамина С действат като подмладяващи агенти и поддържат здрава интраокулярна сърцевина. Рекомендира се дневна доза от 6-8 mg витамин С за запазване на здравословното състояние на интраокулярното сърцевина и очите ви. Белеста сорт краставици и цветя са отлични източници на витамин С. Също така могат да бъдат намерени в други плодове и зеленчуци, като лимон, киви и картофи.

Витамин Е

Тигринки, рапи и сухо зърно, както и клошири, са някои от плодовете и зеленчуците, които могат да ви дадат точното количество ви