Тенденциите и модните капризи в грима се променят така бързо, колкото и модата. В тази статия ще ви представим някои от топ тенденциите, които оформят индустрията понастоящем.

Минималистичен грим

Очертанието на очите и кораловите устни създават приятна промяна от интензивните щедро натрупани майсторски сложени гримове. Тази тенденция набляга на натурален вид и здрава кожа. Голяма част от гримът се състои в използването на хидратиращи основи и BB кремове. По-малко е наистина повече в този случай.

Нюанси на синьо

Синьото е във върха на трендовете в разкрасяването на очите през тази година. То е идеално за освежаване на вашите ежедневни визии.

Грим „Блестяща кожа“

Тази тенденция става все по-популярна и отлично допълва минималистичния стил на гримиране. Чрез използване на осветяващи продукти и кремове, които придават на кожата вашата природна „сияйност“, тази тенденция напомня за сиянието от лятото.

Големи и подчертани мигли

Тази тенденция е класическа и винаги актуална. Вашите очи ще изглеждат по-големи и изразителни. Спиралата ще е най-добрият ви приятел през тази година.

Графични очни линии

Независимо дали става въпрос за плавно подчертаване на миглите или за изтънчени линии по клепачите, графичният грим за очи привлича вниманието в целия свят. Линиите могат да бъдат тонизиращи или ярко контрастни за да се създаде по-дръзкa визия.

С времето, гримът се развива и променя. Той е нещо лично и индивидуално. Смелият и дръзкият грим може да бъде дълбоко впечатляващ, но естественият и непринуден вид има не по-малко влияние. Надяваме се, че тези тенденции ще ви инспирират да експериментирате и да се забавлявате с вашия грим.