Когато закупувате шампоан за косата си, трябва да се обърнете към природните малко естествени продукти? Една перспектива, която живее и цвети, е да се измива косата с бакарна сода. Докато традиционната бавна дезка може да даде решение за измиване, използването на бакарна сода има много предимства пред козметичните продукти. Тази статия ще разгледа употребата на бакарна сода за миене на косата, а именно причините за това, как да го използвате и дали може да се приготвя такъв шампоан. Ще се проучи и другите възможности за измиване на косата, без използване на шампоан, и в края ще се разгледат още някои предимства от използването на този мощен природен помощник.

Какво подразбира бакарната сода?

Бакарната сода е изключително гъвкав химикал източник. Тя представлява здрава смес, която се използва в бакалея за приготвяне на бакал и други начини. Гранулите са произведени от натрий-бикарбонат и кристална вода. Тя има свойството да прониква в и дрезултира излишното мазнини от косата и косъма без да захаръждава. Бакарната сода не е агресивна и не нуждае от търсене на вътрешен баланс за да може да прави добра работа. Тя може да се използва самостоятелно или да се добави във вашата ежедневна рутинна дезка.

Защо да използвам бакарна сода за миене на косата?

Използването на бакарна сода за миене на косата е идеално за тези, които не притежават шампоан. Ако сте хора, които харесват да се отърват от продуктите, които съдържат натриеви силикони и други артефакти, бакарната сода може да бъде идеалното решение за вас. Има други предимства при използването на такава мощна основа за измиване, включително:

  • • Цената е много ниска, компарирана с обичайните шампоани. Бакарната сода може да бъде закупена за няколко долара.
  • • Тя подобрява и поддържа либидото. Ще даде силна и красива сияние на косата и