Корабът на пролетта може да бъде много предизвикателен за вашата макияжа, особено ако вие се приближавате към времето на деня. Тук има някои модули, които могат да ви помогнат да се борите с вашия пролетен вид и да ви позволят да познавате красотата с увереност и с сигурност. Ниски температури и подходяща осветление ще ви помогнат да блистирате във всички направления.

За да стартирате правилно своя бисквитка на пролетта, вие трябва да бъдете добре информирани за какво да търсите в магазина и какви козметики трябва да имате в своята сума. Тук е кратък преглед на някои от най-новите продукти, които трябва да направят вашия пролет по-лесен:

Тониращо мляко или оцветяващ крем

Тониращото мелло или оцветяващите кремове са най-добрият избор, ако се стараете да изградите добър тон на кожата. Те са подходящи и за хвърляне, за да започнете деня, и за тониране и оцветяване. Тониращото мляко и оцветеният крем също така имат сутринна защита. Изборът на подходящ тон е от мощно значение, за да поддържате светла и равномерна кожа. Освен това, тя ще прави кожата по-мека и ще атрактира всяко око.

Сянка за очи

Сянката за очи е идеалната пролетна аксесоар. Най-любимите неща, които можете да правите с правилна сянка за очи, включват създаването на дизайни и слоеве, избор на различни цветове и добавяне на изключителен блест и блясък. Така можете да създадете най-интересната макияжа за очи за пролет. За да постигнете това, изберете сянка върху всяко око, с която да можете да използвате цветове, като сива, червена и зелена или ще бъде по-ефективно да използвате мъдри оттенки за пролетта. След това можете да включите някои съвети за светлина и блестещи блясъци.

Осигурените хумони

Пролетният хумон на вашата козметика може да се осигури бе