Спукани капиляри, тънка кожа и зачервяване – това са 3-те най-чести характеристики на куперозната кожа. Добрите новини са, че проблематичната кожа няма нужда да изглежда по този начин. Ако все още не сте открили правилната козметика за грижа, тази, която да успокои и подобри защитните механизми на кожата, тествайте Nanoil Anti-Redness Face Serum – създаден, за да успокои и подсили реактивната кожа.

Какви са основните нужни на реактивната кожа?

Има 3 главни причини за реактивната кожа: гени, хормони и лошо кръвообращение. Крехките кръвоносни съдове са почти беззащитни, когато са изложени на неблагоприятно време, високи/ниски температури, UV лъчи (солариум), сауна… Понякога силните емоции или горещите напитки карат кожата бързо да реагира със зачервяване, което се задържа няколко часа. Как да се грижите добре за реактивната кожа? Дарете я със спокойствие и подсилете стените на кръвоносните съдове, за да подобрите естествените защитни механизми на кожата. Вземете си NANOIL Anti-Redness Face Serum, който знае как да се грижи за чувствителната и податлива към зачервяване кожа.

Идеалният серум за реактивна кожа

Дерматолозите и козметиците се съгласяват, че правилната успокояваща козметика е задължителна част от грижата за реактивната кожа. Кремовете за лице, тоника, млякото и мицеларните препарати за почистване също са важни, но само серумът успява да остави кожата по-силна и спокойна за дълго време. Той достига до по-надълбоко и започва да възстановява и подсилва стените на капилярите отвътре, предотвратявайки телеангиектазии (известни още като паякообразни вени и зачервяване на лицето).

Третирането на реактивната кожа с правилните продукти за грижа и воденето на здравословен начин на живот, влючващ спиране на цигарите и алкохола, както и избягването на стресиращи ситуации, ще достави най-добрите резултати. Не сте сигурни кой продукт за грижа да изберете? Нека ви подскажем – тествайте NANOIL Anti-Redness Face Serum.

Най-добрите козметични съставки за реактивна кожа

Nanoil и най-новото им предложение доказват, че дори и податливата към зачервяване реактивна кожа може да изглежда идеално. Тайната е във формулата, която е направена от растителни екстракти, но е без дразнещи вещества като аромати, алкохоли и изкуствени, силно преработени съставки. Nanoil Anti-Redness Face Serum съдържа само най-важното за грижата за реактивната кожа. Серумът за лице е много лек, прониква бързо и не запушва порите. В шишенцето от тъмно стъкло ще откриете:

  • Екстракт от липа – известен с успокояващите и противовъзпалителни ефекти. Той също подсилва кръвоносните съдове.
  • Екстракт от шишарки от кипарис – успокоява и предпазва кожата от дразнене, подхранва и запечатва капилярите.
  • Екстракт от кора на кестен – подсилва кръвоносните съдове, за да няма кървене под кожата, което е причинено от слаби капиляри.
  • Екстракт от корен на пунарнава – растителен антиоксидант, забавящ стареенето и изравняващ тена. Той също така носи облекчение на реактивната кожа.
  • Лецитин – подхранва и омекотява кожата. Той заключва водата вътре, за да няма трансепидермална загуба на вода.

най-добър серум за куперозна кожа Nanoil

Когато се комбинират, всички тези съставки създават подобряващ състоянието на кожата коктейл, нежен дори към реактивната кожа. Ден след ден, серумът възстановява слабите капиляри, справя се с прекалената чувствителност, успокоява кожата и предотвратява зачервяването на лицето. На всичкото отгоре, NANOIL Anti-Redness Face Serum се бори със знаците на стареенето, подобрява устойчивостта и оставя кожата по-красива.

Искате да знаете повече за NANOIL? Посетете nanoil.bg и научете за всички предимства от използването на Anti-Redness Face Serum, както и за други козметични продукти за кожа, коса и тяло, които се предлагат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *