Body wrapping в последно време стана популарно сред хората, които се грижат за своя фигура и желаят да достигнат задължителен резултат за изглеждането на тялото. Тази техника има дълги традиции за съхраняване на кожата млада и женствена. Имайки различни предимства и различни видове, това е много полезна техника за нанасяне на лечебна масажа и процедура за отслабване.

Тяло замъкващата процедура е комбинация от различни елементи, включително различни средства за отслабване, белтъци или бандажи за по-добро залегане върху тялото. Обикновено е към тялото залепвана специална лечебна Folie – белтък от пластмаса, покрит с боя. Тази фолие е изработена с последните напредъки в технология във връзка с thерапетичните свойства на препаратите, които са в нея.

Основният метод за прилагане на процедурата е да бъде наложена тънка отчетливо оборвана лечебна фолие върху мазната кожа, което ще надхвърли всяко друго за процедурата. Това обикновено съдържа средства за отслабване или антиоксиданти, които на трябва да бъдат приложени върху тялото преди залепването на фолието.

Тяло замъкването ще приспособи температурата в потната кожа като ще я накара да надхвърли 35 градуса (отхвърляне на натрупаната вода, и зареждането на селулотона в кожата), аморфотерапия (т.е. почистване посредством изпаряване на кожата) и улучшаване на кръвоносната циркулация и циркулацията на транспорта на растителните есенции (т.е. увеличаване на протоцирането на засищащите елементи в кожата).

Тяло замъкването има подходящи предимства за различни причини, криминални или лекарствени. То може да бъде придружено и с обезщетение на мускулите, анти-ангиореактивни фактори, хидратиране и балансиране на тялото. Друга полза е премахването на олигодеесте и добавките на соли, които могат да изпреварват клетките, което предимно ще доведе до почистване на