Мечтата за гъсти и дълги мигли често остава непостижима. Много жени не искат да губят времето си за досаден грим на очите, който въпреки усилията продължава да изглежда незадоволително. Ето защо си струва да разгледате по-отблизо Nanolash Lash Lift Kit. Той ви позволява да преобразите погледа си, без да излизате от вкъщи.

Какво е Nanolash Lash Lift Kit?

Полуперманентното удължаване на мигли не е за всяка жена. Често след дълготрайните методи за оформяне на миглите те стават по-слаби и по-къси. По същия начин ежедневното гримиране на миглите, съчетано с използването на извивачка за мигли, отнема много време. Комплектът Nanolash Lash Lift за ламиниране на мигли в домашни условия е иновативно решение.

Какво представлява този продукт? Най-простият начин да го опишем е да кажем, че това е висококачествен комплект, създаден за професионални специалисти по мигли и обикновени жени. Кутията съдържа:

  • продукти за ламиниране и повдигане на мигли: Lift – Step 1, Fix – Step 2, Keratin Booster – Step 3 (Повдигане – Стъпка 1, Фиксация – Стъпка 2, Кератинов бууст – Стъпка 3);
  • пLift Lash Glue – 5 милилитра лепило за прикрепване на силиконовите подложки;
  • пСиликонови подложки – комплектът включва 3 чифта в размери от S до L;
  • пдруги аксесоари за извършване на процедурата.

Повдигането на мигли в домашни условия благодарение на комплекта от Nanolash е изключително лесно и ви позволява да постигнете удовлетворителни резултати. За да се убедите в тези твърдения, просто проверете онлайн отзивите, публикувани от потребителите. Те са само положителни.

Komplektŭt za povdigane i laminirane na migli ot Nanolash

Как да използвате Nanolash Lash Lift Kit?

Комплектът за повдигане и ламиниране на мигли от Nanolash не би трябвало да предизвиква някакви проблеми при използването му. Дори и да нямате предишен опит с ламинирането на мигли в домашни условия, ще можете да се справите с него. Единственото, което трябва да запомните, е да подготвите правилно миглите си преди процедурата. Те трябва да бъдат старателно почистени и подсушени.

След това прикрепете избрания размер подложки с помощта на лепилото, включено в опаковката, и започнете да нанасяте продуктите за ламиниране. Те са номерирани и редът, който трябва да спазвате, е указан. Струва си да запомните, че:

  • пвсеки продукт трябва да се нанася на около 1 милиметър от линията на миглите, като миглите се разресват нагоре с апликатора;
  • пвсеки продукт трябва да остане върху миглите за около 7-10 минути;
  • ппредишният продукт трябва да се отстрани, преди да се нанесе следващият.

В края просто внимателно отстранете подложките и ще можете да се насладите на впечатляващия ефект. Както обещава производителят, той трябва да се запази в продължение на 8 седмици. Все пак много зависи от първоначалното състояние на миглите ви. Въпреки това ефектът е видим още от първото нанасяне.

Kak da izpolzvate Nanolash Lash Lift Kit

Кой може да се възползва от Nanolash Lash Lift Kit?

Може да изглежда, че ламинирането на мигли е предназначено само за професионални майстори на мигли. Марката Nanolash обаче отново изненадва жените! Този комплект за повдигане и ламиниране на мигли е предназначен за всички.

От него могат да се възползват най-много притежателките на тънки и неуправляеми мигли. Той се справя еднакво добре и със занемарени мигли без голям обем. Продуктите за повдигане на мигли в комплекта Nanolash са изготвени с натурални съставки, които дълбоко регенерират миглите.

Комбинацията от грижа за миглите и ламиниране има за цел да постигне оптимални резултати. Nanolash Lash Lift Kit е цялостен продукт. Той осигурява не само по-дълги, по-гъсти и извити мигли, но и ги регенерира.

Ламиниране на мигли у дома с Nanolash – обобщение

Мечтата за красиви мигли, които подчертават очите, е вече реалност. Nanolash Lash Lift Kit е решение за всяка жена. Само с няколко стъпки можете да извършите напълно неинвазивно третиране на миглите, което може да преобрази погледа ви на 100%.

Това решение е не само бързо, но и икономично. Комплектът включва 10 сашета с материали, което ви гарантира, че можете да извършите цели 10 процедури за ламиниране. Запознайте се с него сами и си осигурете възможност най-накрая да постигнете дълги и гъсти мигли без изкуствени мигли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *