Косата ви не расте? Борите се със стрии и целулит? Веждите и миглите ви изтъняват? Имате малки несъвършенства по лицето? Една козметика може да се справи с всички тези проблеми! Запознайте се с Nanoil Castor Oil, най-висококачественото, сертифицирано рициново масло, което ще отговори на нуждите на кожата ви.

естествени масла nanoil

Какво го кара да изпъкне сред останалите? То не е рафинирано, студено пресовано е и е органично. Не съдържа ненужни съставки, които потенциално могат да причинят вреда. Формулата е по-лека от тази на традиционното рициново масло. Може да се използва върху косата, ноктите, веждите и миглите и е незаменимо за почистване на лицето.

Рициново масло – характеристики и употреба

Маслото е извлечено от рицинови семена и се използва като популярна съставка в медицината и козметологията. Познато от години като разхлабително, то отново е много популярно като продукт, направен както за вътрешна, така и за външна употреба. Редовното използване на рициново масло се препоръчва за чуплива, опадваща и изтъняваща коса.

То съдържа витамини А и Е, рицинолова, олеинова и линолова киселина, както и омега киселини. Има плътна, мазна формула и светложълт цвят. Има силно хидратиращ, подсилващ и възстановителен ефект, и може да се пребори с пърхота и кожните проблеми. Косопадът е често срещан, но рициновото масло може да се справи и с него. Косата ви ще стане по-силна, бляскава и устойчива. Маслото, използвано върху веждите и миглите, подпомага техния растеж и нежно ги потъмнява, оптически добавяйки обем.

Рициновото масло има антибактериални, противогъбични и антисептични свойства. Действа идеално при хора, които се борят с мазен скалп и акне. Продуктът регулира работата на мастните жлези, предотвратявайки излишното производство на себум. Смесвайки го с друго масло, можете да го използвате за почистване на лицето и предотвратяване на възпаленията.

масла за по-дълги мигли

Има обаче гъста консистенция, поради което Nanoil Castor Oil идва с удобна пипетка, улесняваща прецизното дозиране на продукта. За по-лека формула можете да смесите рициновото масло с друго по избор (например арганово). Масажирайте малко количество в скалпа с пръсти и го оставете за 30 минути за най-добри резултати. Така скалпът ще може да го абсорбира в най-дълбоките си слоеве и клетките да се регенерират.

Рициновото масло може да се използва за грижа за ноктите и кутикулите. С редовна употреба, нокътната плочка става силна и гладка. Това е чудесна процедура за слаби нокти, която подхранва и регенерира, предотвратявайки начупването.

Какво прави Nanoil Castor Oil най-доброто?

Продава се в шишенце от 50 мл, което значи, че ще ви стигне за много месеци. Получава отлични отзиви в Интернет и е експерт в борбата с различните кожни проблеми. Ефектите са дълготрайни и могат да се забележат след няколко нанасяния. Маслото ще подсили косата от корените до краищата, ще предотврати начупването на ноктите и благодарение на редовните масажи ще накара мастните клетки да изчезнат, за да се оттървете от целулита. На добра цена е за такова високо качество. Продуктът е напълно натурален, екологичен, универсален и мултифунционален. Подходящ е за всеки, така че можете да го споделяте с любими хора.

Поръчайте на nanoil.bg и започнете да се грижите разумно за кожата си.

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)