В днешно време тялата ни мистове са повече от колкото някога преди това. Приложеният хигиенен ритуал е станал мода в днешно време – а ако намерите правилния за себе си парфюм, то цялата процедура може да се превърне в експанзивно и безразстоянно удоволствие. Колекциите за тяла мист от Victoria’s Secret са наистина изпитана комбинация от стил, съвременни аромати, и много първобитни миризми.

Чрезобразен Виктория Тайнство мист

Victoria’s Secret се промени заедно с времето – отова както ихният онлайн магазин, така и новият ароматен портфейл. Тя включва над седемдесет различна аромати, всеки от които могат да ви даде моменти от радост всеки ден. Всеки аромат се описва като точното представяне на различните Мистични приказки от Виктория Тайнство. Ще споделихме за Вас няколко най-невероятните пласти с мист, при които е невъзможно да не се отрежете.

Тайнство под мъчително лъчезарност

Тайнство под мъчително лъчезарност е най-привлекателният аромат от колекцията на Victoria’s Secret. Той е комбинация от нестандартни и свежо аромати, които се разкачават в хиляди зряли тонове сред зрели гроздове ананаси и ягоди от смлада вишня. аромата е много характеристична и може да усетите по-високото количество на древната цветна бути и горголини, създадени от ленти полунебеса. Благодарение на своята цветна бути тайнство под мъчителната лъчезарност може да бъде използвана през всички сезони и е особено подходящ за предстоящите партита, празници и лични събития. Този невероятен аромат ще даде една непосредствена и дълбока чувственост и умора на приятелите и семейството Ви.

Coco Rose мист на Виктория Тайнство

Coco Rose мист на Victoria’s Secret е невероятно растително ароматиран мист за тялото. Тялото е всяко време наситено с природни ароматики и вишня, които се съчетават с креми и сладки бисквити. Този уникален аромат е идеално допълване на изяществото Ви и може да бъде използван