Новото серум Goodbye Damage на Fructis със съставка от амла прави чудо върху твоя плат коса. За любители на природните продукти, той е дълъг надъжден продукт. Тук погледнете, дали той залепва листа в края на вашата коса и дали другите предимства, които той предлага.

Какво прави Fructis Goodbye Damage Серум с Амла?

Fructis Goodbye Damage Серум с Амла предлага качествена защита и грижа за коса. Той се поставя на мокра или суха коса, измазващ от корените до краищата. Това е много хубаво средство за защита на косата, пак до изразът да гнезди листа в края и да ги нагълта. Той реминира косата, предотвратява приливането и спира импакта на постоянно промяна на температурата. Освен това, серумът придоби подобрение на текстурата на косата с по-лека и гладка, мека коса.

Дали Fructis Goodbye Damage Серум с Амла залепва листа в края?

Да, Fructis Goodbye Damage Серум с Амла действително залепва листовете в края на косата и предпазва от ерозия. Той прави това по-предпочитан и по-естествен начин. Хидратиращите свойства, които се появяват в съставката на серума, допринасят за поддържане на влажността в косата и закриване на листа. Той ви дава по-дълго траен ефект и се премахва лесно с масаж и хидратиращ шампоан.

Други бенефиции от Fructis Goodbye Damage Серум с Амла

Fructis Goodbye Damage Серум с Амла има други много хубави бенефиции. Това значи, че серумът ще придава повече олигомери в косата, за да подхранва и укрепва тяхната структура. Той също така може да смени закъснелата и повредена коса, като дава по-гладка и свежа естествена блясък. Освен това, Амла се използва за подсилване и подхранване на косата, за да запази здравото поникване и защити им от екстремно антиестетико, предимно излишно изпаряване или засилване.

Частни мнения за Fructis Goodbye Damage Серум с Амла

От последните тестове и мнения от потребителите, които използват Fructis Goodbye Damage Серум с Амла при бръснене на косата, резултатите изглеждат повече от добри. От същот