Един от най-важните аспекти на уважаването на нашата коса е използването на правилно масло за нейната грижа. От този поглед маслото Pracaxi е идеалното решение. Това висококачествено и ефикасно масло намирано от Амазонските лесове може да даде достатъчно влага и защита на вашата коса, като позволи мастуризата ви да бъде еластична и съживеена. За да постигнете най-доброто от Pracaxi маслото трябва да прилагате две принципи при грижа за вашата коса. Тя изисква активно защита, както и редовно поддържане. Следвайки тези два принципа може да си осигурите прекрасни и здрави коси.

Защита с Масло Pracaxi

Защитата и влагата са двете най-важни аспекти, които трябва да се отнесат при грижата за косата. От тук Pracaxi масло може да даде достатъчно защита. Също така може да се използва като алтернатива на стандартните продукти за лукс на косата. Въпреки че не всичко масло е подходящо за всяка коса, Pracaxi е леко и може да се използва янко и против сухо и с обилно порив за косата. Маслото е просто и лесно да се прилага и имат невероятен мирис. С голямо често скъсяване то може да даде вълнообразно и гладко почистване с тен, хубави блясъци и спелост. За да извлечете пълния потенциал на Pracaxi маслото трябва да прилагате по три пъти седмично. Първо трябва да използвате достатъчно масло, за да постигнете обилно защита, а след това да разпределяте го по цялата дължина на косата и да се задържите зад ушите. Накрая, можете да добавите допълнително масло на конците и да го затворите с пластова чаша, за да постигнете най-доброто прецакано чувство.

Редовна Грижа за Косата с Масло Pracaxi

След като използвате масло Pracaxi трябва да започнете редовната си грижа за косата. Най-важното е да го често и своевременно почиствате за да поддържате косата мека и еластична. За да подходящо използвате маслото Pracaxi трябва да започнете п