Л’Ореал е световен лидер в пазара на парфюмирането и козметиката за външна употреба с повече от 100 години история. Тя постоянно изгражда иновативни продукти и тяхната последна линия е насочена към подхранването на косата и поддържането на здравото ниво на косата за гладко и добре осигурено паръчище. Всички включени продукти съдържат важни масла, които предоставят подхранващи ползи за нокаутиране на косата с високо процент абсорбиращи средства, в допълнение към свежата природна арома и магията на естествените масла.

Какво са Основните Масла и Какво Правят?

Основните масла са химикали, произведени от плодове или семена от растения и трави. Те съдържат витамини, минерални масла и естествени антиоксиданти, които комбинират за да подобрят цялото здраве на косата. Те могат да подобрят еластичността, текучите и гладкостта на косата, а също да помогнат за борба с проблеми на сухата или алергична коса. От добро перебродени масла на косата ще следват прекрасни пленки и дългограции, които ще подобрят визитката за стилен облик и усещане.

Основните масла са дадени природни. Те са дълго през историята искани заради в чувството и много интензивенм ароматни им нотки. Технологиите в днешно време са предоставили по-лесно достъп до естествените масла и дават възможност да бъдат включвани в козметични съставки.

Ниво На Помощ, Което Основните Масла Предоставят на Косата:

  • Обогатяване и подхранване на косата с витамини и минерали;
  • Противовъзпалително и антиоксидантно действие;
  • Защита им от околните условия;
  • Помагат да се излеят излишните микро- или макроорганизми;
  • Осигуряват мекине на височина паръчища.

Л’Ореал е използвал тази прекрасна природна сила и предлага голям достъп до козметика за коса, богата с основни масла. Най-популярните основни масла предлагани от