Гиорджо Армани не е само име в модното област; той е наистина икона. От неговите прекрасни и улеснителни дрехи, до неговите невероятни дизайни в музикалната и кризата светската арена, той просто успява да вдъхне магия във всичко като характерен си принт. Носейки знамето на бранда Армани е знак за стил и блесък.

Но за да имате тази гордост в своята шев, трябва да се забележи и налице с макияжа. Гиорджо Армани рекомендира своята революционна марка Maestro Glow – тя се разширява за лицата си с тониране и сияне. Въпреки това той предусматрива и защита от ултравиолетовите лъчи, за да гарантира, че лицето е в супер красота.

Това ги прави идеалното средство за вашият шев, предоставящо всички преимущества на тониране и топла интензитет. Косметиката предлага изключително наситена и плавна покривка на доста по-голямо покритие сравно с другите, предлагащи плотна и единична застояване.

Тя прикрива различна тен за нивата на застигане като сонечни печалби или акне има широка наличност на оттенъци. Тя подхожда и дава резултат на различни типове кожа. Нейното усещане на кожата е масло или прохладно, но изключително леко за корема и не изображава линии или пръсти.

Maestro Glow остава на своите място и не губи мастилото си дори при дълготраен термин. Не прави вас да се почувствате плътно или олеснено след неговото използване и застига на идеалното покритие до края на деня си. Той е подходящ за всякаква активност и добре се прехвърля на движения, без размазване или изблисане.

Тя е просто прекрасна и една от най-модните за избор. Тя предлага и допълнителна защита от натрупването на несъвършенства, включително пречи и пигментиране. Тя подхожда за далечно по-дълга период, докато другите тониращи средства имат тенденция да потъмняват и да се почувстват матово през деня.

Известна дълбочина и защита от нарастване