Разширяването на миглите е популярна услуга в салоните за красота. Тя осигурява типично повишение на обема на миглите, за да подобрите външния вид на главата. Тази процедура може да даде дълготрайн резултат до до шест недели.

Има два основни вида мигла протекция – тясно и лосно обвиване. В първата процедура на мигла протекция се добавят натурални мигли на предварително подготвените. Те се нанасят с малка доза лепило. В противен случай се прилага нормално лепило. Това може да се осъществи в два начина – с или без използване на бавеж.

Поочередно изглед на последователността от услуги

Първото, което трябва да бъде направено преди началото на процедурата за разширяване на миглите, е оцветяването. Цвятът, който трябва да се избере, зависи от фактори като оттенъка и процент на светлина на миглите. Надстроена тонирана формула може да бъде използвана за да се осигури, че тонът е подходящ.

След това се проверява миглата за пригодност към добавка на нови мигли. Това зависи от плътното и триене на вече наличните мигли. И миглите, които имат прекалено кратка дължина, трябва да бъдат добавени във възможно най-кратко време.

След проверката, трябва да се подготви маската за закрепване на миглите. Тя предпазва миглите от пренасяне на алергии върху миглата. Маската се прилага с бавеж, с който cе закрепва на миглата, за да се осигури хигиенно осигуряване.

След като маската се приложи, процесът за нанасяне на добавката на миглата става реалност. За целта се използва малка доза лепило. Ако клиента иска да се получи безрисков резултат, би трябвало да се използва качествено лепило. Основната цел е да се добавят предварително подготвени мигли една по една върху основната мигла. Това може да отнеме няколко минути, в зависимост от искания резул