Какво представляват унисажиращите маски?

Унисажиращите маски са един от най-ефективните и практични методи за брзо улеснение на вашето лице. Те се прилагат върху почистена кожа и се държат 10-20 минути, за да предоставят дълбоки и трастологични процеси за улеснение . Благодарение на своя практичен и бърз абсорбиращ процес и недорогата цена, населянето ги избира като пръв избор за улеснение на лицето си.

Най-чести грешки, които се правят при прилагане на унисажиращи маски

Докато маските предлагат бърз и дълбоко улеснение на кожата ви, те могат да дадат също така и обратен ефект, ако не се прилагат правилно. През дните много хора допускат грешки при прилагане на своите маски, които могат да доведат до заслабване на действието им. Дори и да не прилагате маската правилно и да давате толкова ценно време за улеснение на вашата кожа, тя може да не даде добри резултати.

  • Скаране на кожата: Това е една от най-тъпките грешки, които направят много хора. Маската унисажира кожата и максимизира абсорбирането на ползите за улеснение, включително със ингредиентите в маската. Но това може да се превърне в обратно ако се подскара кожата за да се осигури унисажиране повече. Това само ще навреди на защитната бариера на вашата кожа и ще доведе до предаване на бактерии и други забавни прахови частици. За да можете да получите кожата при улеснение, без да почиствате , трябва да изберете маска с добра консистенция и да я аплицирате без да провалите.
  • Липса на тонизиращ премия: Заслабване на действието на маската може да доведе до проблеми, ако не се добавя тонизиращ премия преди или след прилагането на унисажиращата маска. Тя помага да затвори порите на кожата й и да максимизира абсорбирането на ползите от маската. А