Става ли ви лесно да ви правите маникър сами? Ако да, тогава давам ти още повече да разнообразиш. Аз твърдо вярвам, че ако ви обичат красивите неща има смелост да ги направите сами. Експериментирането дори да разнуши нещата и да ви помогне да намерите красотата, която харесвате, а която на някои може да им занима толкова време да я намръзнет. Това ще разкажа за самостоятелното на гибриден маникър, пухкава обработка на ноктите, използвана на слайдерите за жени на всички градове в света. Всъщност, това е просто гибридна пълнопоредова техника – просто изместете обичайните ви процедури и резултатът ще бъде невероятен. Давам ти стъпки по стъпка, аз гарантирам, че ще получиш точно това, което искаш, ако следвате пътят, който се последва. Да започнем!

Стъпка 1: Подгответе материали

Нещо, което не бих пренебрегнал при правенето на гибриден маникър е изборът на подходящите материали. Зависи от вида маникър, който ти желаеш да направиш, може да се наложи да притежаваш като най-минимум някакви видове лак, стеминг или артикули за декорация. Марката, която най-добре се съчетава, винаги е за да разцепиш, но аз имам моите фаворити, а за начинът ми на маникър, точно знам какви продукти трябва да използвам.

Но преди да минем на другите материали за предотвратяване на ноктите, трябва да отбележим основите на добрата маникър. За да започнете, трябва да си вземете най-добрата база за ноктите – нещо топло и охладено, което ще звенее временно и да поддържа запазването на вашата цветово палитра. Подходяща консистенция за нанасяне е суха и целулозна – това просто звучи трудно, но ако избереш правилната техника и правилния продукт от сорта на лаковете, това няма да те отклонява от другите процеси тук.

Стъпка 2: Направете обработка на ноктите

Когато имаш твоята точка на страж за почната база на