Рождество е специална поредица дни, които имат свой особен бюст. За това вече се измисли да се отразят маникюрните дизайни, които подхаждат към слънчевия и богат празничен дух. Най-невероятната тенденция в тази категория е рождествен маникюр – шерстов похож. Той изглежда прекрасно и затова ще си направим разбиране по-добре какво имат за да се предложи и да се разбере защо търсеният дизайн е куп конструиран.

Защо рождествен маникюр – шерстов похож?

Шерстов похож дизайн на рождествен маникюр е доста популярен понеже има много привлекателност и допълняща лекота. Съчетаването на гранули по формата на зърнца с похожи на шерст детайли дава им привлекателен изглед и лесното прилагане го чини доста подобрен. Това не е нещо, което може да се постигне с обикновен блянс или градиент, тъй като поражда уникален шерстов изглед и създава илюзия за дистанция и хрумване.

Как да се постигне шерстов похож дизайн за рождествен маникюр?

Щом искате да създадете илюзията за шерстов похож внимание, трябва да използвате правилен процес за нанасяне на Дизайна. Трябва да започнете с нанасяне на основата. Всички по центъра да поставите малка кръгъл цвят и да го разширите с малки къси прицепи към страните на ноктите ви. След като тук е завършено, нека започнем с доделуването на ръстовки. За това използвайте малка дъска с долната част на вашата пилица. Така ще можете да разрисувате ръстовките по ноктите ви. Ако искате да добавите повече детайли, това може да го направите с малка метална тясна пина, която да прави различни мотиви и детайли.

Предложени тонове за рождествен маникюр – шерстов похож

За да дадете вълнуващ изглед на дизайна си, ще бъде най-красиво да съчетаете светли и тъмни тонове. Най-добрите тонове са големите тъмни цветове, като червено, червено-бяло и златно. Те ще дав