Накрая и за българското публику да познае и използва новия козметичен продукт на Шанел – Le Lift Creme – Huile Réparatrice.

Le Lift Creme – Huile Réparatrice е съвместният продукт на Шанел и международната лаборатория по иновации в козметиката. Този нов продукт предлага изключителна протекция и регенерация на кожата, развивайки цялостния антиейдж ефект на кожата. Le Lift Creme – Huile Réparatrice на Шанел съчетава двата ключови съставки си: масло за регенерация и крем с хидролизирани белтъци.

Масло за регенерация на кожата

В маслото за регенерация на кожата на Le Lift Creme-Huile Réparatrice са включени натурални съставки като хиалуронова киселина, арганово масло, масло от Aragan, масло от стирано масло и тиамина за да преобразува кожата. Те са избрани да подпомагат нормалното образуване на кожата, да съответстват ейкомофитопиендохитозата и да разтоварят тялото. Те също така помагат за регенеративните процеси в кожата и те могат да поддържат гладкия и естествен вид на кожата.

Хидролизирани белтъци

Хидролизираните белтъци са ядрото на формулата за Le Lift Creme-Huile Réparatrice. Те са резултат от мно-стъпковото преобразуване на белтъците на човешката кожа, което допринява за подобряване на процеса на регенерация на кожата. В Le Lift Creme-Huile Réparatrice има широк спектър от хидролизирани белтъци, които допринасят за уменьшаване на пътните линии и щели, преобръщайки изглеждането на кожата в по-младо вид.

Аромат, текстура и финиш

Le Lift Creme – Huile Réparatrice има най-удачната ароматика и текстура, както и изискания финиш. Ароматът състои се от нежни акорди от розово дърво, лаванда и цитрусов плод. Текстурата на крема е много плътна и лека. Финишът е бархатен, матов и нещо подобно на лека боя. Той остава дълго и запазва максималното увлажняване на кожата.

Ефикасност и употреба

Le Lift Creme – Huile Réparatrice е изключително ефикасен продукт. Той може да се прилага ежедневно и е подходящ за всякакъв тип кожа. За да постигнет