Ако се заинтересувате да пробвате различни модели на лик или да донесете живот на очите си с някой желано цветен точки, невидимите очни сянки са страхотния избор за достигането на слънчевото излъчване. Сред безброй невидими сивки на пазара, има много различни начини да им достигнете целта си, като се използват различни видове макияжени кисточки. В тази статия ще бъдат дискутирани насоките за смесване на невидими очни сянки, така че да изглеждате феноменално на вашето предстоящо парти!

Какви са най-важните макияж кисточки за добро смесване на невидимите очни сянки?

Започването на вашия макияж безпроблемно зависи от това кои макияж кисточки ще изберете. За да достигнете по-добра апликация на невидими очни сянки, трябва да разберете кои устройства са насока при смесването им. Ето някои от най-важните макияж кисточки за добро смесване на невидимите очни сянки:

  • Кисто за прахосмукачка: Това е крайно важна кисто, след като нейното полезно маржинално устройство помага за блеснещо разнообразие на съвместимите Сивки, а някои прахосмукачки даже могат да предоставят слонки резултати за безконтактност.
  • Кисто с по-крушителна граница: Тази кисто се използва за смесване на Невидимите очни скъпости чрез измазване на линиите, създадени от друго прилагане на сивка.
  • Кисто за прехвърляне: Тази кисто има достатъчна твърдост за да достигнете тънки и разширени линии на очните си скъпости.
  • Щеточка за блендиране: Тази кисто се използва най-вече за разстоянието и за да се постигне безпроблемно смесване на бра точното крайно резултати.

Как да прилагаме невидимите очни сянки?

Прилагането на невидими очни сянки изисква някакъв добро навик и деликатност. Като начало, първо трябва да започнете с основното лилаво състояние, в случай че не сте го направили вече. След т