Добре почистването на лицето е от най-важните ваши дневни рутинни равници. Всяка дневна рутина за почистване на лицето предизвиква лице без недоразумения, защита от предстоящи болести, поддържане здравословна кожа и актуализация към цялостна привличаща видимост.

Знаете ли как да почистите точно лицето си? Дори с обясндване на съветите по-долу, ще имате най-добрата стратегия за пазаруване на кожата ви без топки и грижа.

1. Изберете правилното миене със самопочистващ продукт

Правилното започване, понеже естествено се събира защита по време на деня, е да изберете правилен продукт за миене на лицето. Изберете самопочистваща продукт, който се съгласува с вашата тип кожа, като добавите следните категории към списъка си с продукти:

  • Продукти за миене с лек разтърсване;
  • Наситени гелове или кремове;
  • Защита на диоксины или по-строги продукти;
  • Продукти за чистене на другите зони на лицето, като пигментация или пори на носа.

На първо място, нека да разберем другите категории на изтърсяващи продукти. Леките и балансирани продукти за миене са кремови без съдържание на сулфати или съставки, които зупчават кожата или нея. Така можете да имате добро чистене на лицето без да глобавате защитата и чувствителността на кожата.

Чистенето на кожата с такива продукти, включително интензивно от други категории, може да доведе до алергизиране или пречки във вашия режим на хидратация на кожата. Те осигуряват по-глубоко чистене на отпечатъци на прах, смог и прочност на кожата. Освен изтърсяващите и защитните кремове, друга ключова категория от продукти за чистене е кремообразният гел. Той може да бъде идеален за процеса на чистене, но и съдържа висока нива на увреждане на кожата, така че трябва да бъде избягван от хора с чувствителна или повредена кожа.

2. Отнесе