Да, можеш да си подариш пълно забавление дасторство без дори да следваш из дома си. От това дете може да получите приятелско предизвикателство на домашно СПА. Може да си правите ароматични прахове за къпене тук сами. След като прочетете тази статия, вие ще знаете точно какво идеялно е да се насладите на домашно СПА дасторство.

Защо да приготвите прахове за къпене на дома?

Праховете за къпене са превъзходна приставка към спа на дома. Те допълват магичния атмосфера, която се постига в спа на дома, и придават маралност, даряват подхранване на кожата и оставят дълъг аромат. Плюс това, те добавят тропическа тоналност в банския каймак, като добавят нещо екстравагантно.

Какво е нужно за приготвяне на прахове за къпене на дома?

За начало трябва да подготвите следните неща:

  • Кора от тропическо дърво (може да бъде кокосова, мандаринова, лимонова дърво, имбир и да е ароматно дърво, за да се получи марката на аромата)
  • Елементи да подхранвате кожата (моливи, хидратиращо масло, зърници и олио)
  • Запазени тропически ягоди (сухи или замразени)
  • Каталсус за бански салти (цветна пудрална храна без ядки за да подхранва кожата и да добавя гладкост на праховете за къпене)
  • Тропически аромати (етерични масла, ароматни екстракти, концентрирани парфюми, бактериално детоксифайни ессенции)

Ето как да приготвите прахове за къпене на дома:

Стъпка 1: Приготвяне на дървесни кори

Трябва да съберете дървесни кори от тропическо дърво от типа на кокосова, мандаринова или лимонова дърво. Те могат да бъдат съсени или сухи, но трябва да са предварително детроилирани през мартинизатора. Това ще позволи на тялото да усвои повече ползи от което е ефективно при измиване на тялото. Дървесните кори се използват за това да направят по-ярки цветове, аромат и да подхра