Научихте се спазвате добра козметика, правите добра нощна рутина и по-скоро сте на топ от поддържането на кожата си и фигурата си цял година, но скорошно Рождество може да пази нещата леко по-трудни, когато е време да внесете дългоочаквания близък щастие. Ако търсите как да изглеждате най-добре за рождествените си празници, тук имаме някои красочни трикове, които ще излязат на подаряване.

1. Маскирайте умората с сияние

За да понасяте живота, е наложително да правите малко магия преди мероприятието. За това имаме прост трюк със различни плащащи се средства за лицето за маскиране на месниците от умора и нощен сон. Начистете лицето си като обикновено и после нанесете база във формата на поставялка. Ще можете да изберете възможно най-леката текстура, която ви харесва и да я нанесете с неплотни масажни движения, за да се възползвате от плащащо сияние.

2. Направете красиво допълнение с модни детайли

Нека ръчно издръждането да ви комбинира с някакви красиви щети, допълнения или дори лека олива на бракавките. Определете прическата и косата си на деня и изберете рамка под марката вишня или сребърни декори, които да накраят дрехата ви. Това ще ви подчертае и подчертае това, което искате да приложите към цялото действие.

3. Изминатият черен каран предизвиква магия

Традиционно, черните карани са хитово избор за всякакви празнични приятия, особено за Рождество. Но има някои трюкове, които могат да направят вашия стил да ви спечели мнозина признания. Включете малко шишки върху мастилата си за да добавите особено блестящо обаче и може би да се притесните да нанесете допълнителен продукт за напълно готово блестящо състояние.

4. Ще бъдат пълни крака с осем хороскопични синьо

Краката ти може да бъде основен трик за да се излезе с най-доброто представяне. Избе