Масажните свещи са прекрасен и романтичен начин да се насладите на разнообразни аромати и хладограден и мек масаж. Те имат много предимства, включително слабото си светлинно излъчване, точното количество аромати и главното – интензивното нагряване на маслото, което прави масажа особено приятен. Освен това, много хора са зафалили на масажните свещи за да осигурят релаксация и достигат до мечтания си тонус на кожата. Дори учените потвърждават, че масажните свещи са богати на антиоксиданти и имат висок съдържание на естествени масла, които стимулират кръвообращението и подобряват циркулацията. При добро ползване и съобразено избиране на техните видове, масажните свещи могат да направят чудеса за вашето здраве и благополучие.

Какво трябва да знаем, преди да изберем масажна свещ?

Първото, което трябва да знаете, преди да закупите масажна свещ, е да се запознаете с различните аромати, който са приложими за вашия масаж. Маслата за масаж, което използва масажната свещ се нарича базово масло и той е идеален ароматен кариер, който може да се използва за създаване на аромати и естествени, лесно разтварящи се есенции, които да задоволяват всеки вкус. Можете да пробвате такива аромати, като ванилия, листа на мандарина, медено масло, бадем, лаванда, манго или някое друго масло. Често, базовото масло се комбинира с други аромати и масла, за да се получат интересни комбинации.

След това, трябва да изберете размерът на масажната свещ. Това обикновено зависи от формата, която желаете, а и от това на колко пъти ще се ползва. Ако планирате да се насладите на постоянно или често масажиране е по-добре да имате по-голям бутилка с масажна свещ. От друга страна, ако очаквате да имате пътуващи масажни свещи, има много малки размери, които са идеални за тази цел. Но преди да изберете интензивността на блясъка, трябва д