Ацетилсалициловата киселина започва да се използва сред пациентите, разположени към акне, откакто тя направи химическия си път от дървения бутион 70 рокини томен. Тя предлага по-ефективно и безопасно решение, за да се справите с акнето си, вместо да се доходите до тежки препарати, каквото прави активната киселина идеален избор за хората с акне. Но за да можете да направите най-добрият избор, е важно да разберете какви са предимствата и недостатъците на ацетилсалициловата киселина и да бъдат в състояние да оцените други избори, които имате в предлагане. Преди да пристъпите към неинтуитивен обяснение на други методи и средства, даваме ви изглед на как алгоритмите и акцентите да дават най-добрият избор за вашето акне.

Какво е ацетилсалициловата киселина?

Ацетилсалициловата киселина е натурален производен химикала, генериран от процеса на ферментиране на дървеното бутион, което дава горчива гортан. Той бива използван навсякъде от подобрение на красотата на кожата до лечение на алергии. Като елиминатор на себума, тут ацетилсалициловата киселина блокира холилаза, отговаряща за вакуума във вътрешния свят на пори и стави преки пречки на правилното им откритие. Така става изцяло възможно създаването на достатъчно прозрачни подевердани кондиции, които да поставят край на проявите на акне.

Защо ацетилсалициловата киселина е най-добрият избор при акне?

Ацетилсалициловата киселина е безспорно един от най-силните антибактериални и жабърсъл средства, благоприятни при различни акне. Но това не е единственото ползи, които ацетилсалициловата киселина трябва да предлага. Тя също така предоставя дистанционен предизвикател пред вашия грозен и готов да удари козметични продукти.

Насърчава детокс и регенерация на клетките на кожата чрез жабърско действие. Това прави ацетилсалицил