Хубава и млада кожа е желание за всички ни. Антиоксидация е целият процес който усилва кожата и прецаква стареенето. Водещи специалисти в диететика съветват да използвате антиоксиданти да задържате младостта ви. Ние тук ще ви споделим някои от най-добрите съвети за антиоксиданти, които могат да помогнат за достигане на безследно моментна кожа.

Диета с полезни антиоксиданти

Самото най-ефективно средство за антиоксидация е поддържането нас здравословна диета. Обикновено основният източник за антиоксиданти е храните, които ги съдържат. За да поддържате младостта си и да се справите с оксидативните стресове, трябва да бъдете много внимателни при избора на храната, която ще ядете. Включете в диетата си много плодове и зеленчуци, риба, овесена каша, гъби и други клетъчни растителни продукти.

Плодовете и зеленчуците са източници на Микоенициди, антиоксиданти които защитават клетките от оксидативни стресове. Духеният краставиц, ябълките, червеното и цитрусовото плодове са добър източник на витамин С, което подобрява продължителността на имунната система и ни прави по-отговорчиви към болести. Броколите и спанакът също е пълен антиоксиданти и витамини С и Е. Това е достатъчно да се уверите, че сте в състояние да предотвратите предизвикателствата с младото възрастно кожа.

Коктейл антиоксидант

Коктейлът антиоксидант е друг вид антиосидативен начин да намалите сигналите на стареене. Пригответе вкусно коктейл от плодове и зеленчуци така че да се запази ароматът и красивата микстура за свежа и млада кожа. Това ви дава възможност да поддържате Вашата кожа достатъчно хранителна и хидратирана. Друг начин да се защитите и да усилите антиоксидацията е да премахнете токсините си през приемане на Smoothie на антиосидативен базис.

Активности и дейности с анти