Емулсията Sisleya Essential Skin Care от Sisley е специално за хора със зряла кожа с първи белези на стареенето. Продуктът има овлажняващи, подхранващи и регенериращи свойства. Подчертава кожата, намалява обезцветяванията, тъмните кръгове около очите и други пигменти промени в епидермиса. След месец употреба бръчките се изглаждат, повдигат контура на лицето, тонизират кожата и подсилват колагеновите фибри. В допълнение, емулсията Sisleya Essential Skin Care може да се използва за премахване на грим или за подготвяне на кожата за подхранващи съставки, съдържащи се в следващия продукт, който ще се нанесе.

Как да използвате Sisley?

Емулсията трябва да се използва сутрин и вечер върху кожата на лицето и шията (преди нанасяне премахнете грима и използвайте тоник). Приложете продукта с пръстите на ръката и масажирайте, докато абсорбира. За нанасяне може да използвате и памучни тампони.

Емулсията Sisleya Essential Skin Care от Sisley има бяла 150 мл бутилка с помпа. Консистенцията на продукта е полутечна, но повече кремообразна. Продуктът се разнася добре върху лицето, абсорбира бързо и не оставя никакви петна. Sisleya Essential Skin Care е некомедогенна емулсия, което означава, че не причинява черни точки; може да се използва от хора с чувствителна кожа.

Какви съставки има Sisleya Essential Skin Care от Sisley?

В продукта ще открием, освен много други, екстракт от гинко билоба и бяла върба, които имат антиоксидантни и тонизиращи свойства. Останалите субстанции (включително екстракт от бяла ружа и кафяви водорасли, органични растителни съставки) подпомагат клетъчното обновление, овлажняват и предпазват кожата от вредни субстанции от външния свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *