Красива коса след 1 месец? С Nanoil Keratin Hair Mask ще се сдобиете с меки на допир и гладки кичури! До няколко седмици ще възстановите косата си от увреждане и ще набавите кератин. Продължавайте да четете, ако искате да знаете как да използвате маската за коса Nanoil Keratin и защо тя е най-добрата домашна процедура, която можете да си вземете.

Какво е Nanoil Keratin Hair Mask?

Това е козметика, която ще ви помогне да подхраните увредената, изтъняваща, суха и чуплива коса. Тази маска е доказано, че ще дари с професионален ефект у дома. Едно от най-големите предимства на този продукти е, че можете да го нанасяте, когато пожелаете и да правите продължителни процедури. Използвайте продукта редовно, за да дарите косата със седмичната доза кератим. Идеалните компоненти, аромат и дори опаковката ще направят ежедневната грижа едно прекрасно преживяване.

Маска за коса с кератин от Nanoil: 3 неща, които ще ви накарат да се влюбите в този продукт

1. Идеални съставки: кератин и пантенол

Знаете ли, че сместа от кератин и пантенол (про витамин В5) е уникално дуо за увредена коса? Първият подсилва и преобръща увреждането върху и в косъма, докато последният изглажда, добавя блясък и подхранва косата. Тази комбинация от вещества е една от най-добрите за подобряване на състоянието на кичурите.

2. Перфектно нанасяне: лека, трайна маска, която не натоварва кичурите и се измива лесно

Много маски за коса предлагат дълбоко възстановяване, но са не само тежки, но и трудни за премахване, което води до слабост и лишаване от обем. Nanoil Keratin Hair Mask е лека, следователно не причинява проблеми при нанасяне или измиване. Хидролизираният кератин достига до по-дълбоко, прониква във всички структури на косъма за по-добър и силен ефект. Добрите новини са, че маската, богата на кератин от Nanoil не натежава на косата дори при тънки и редки кичури, но ги оставя гладки, приятни на допир и пълни с блясък още след първото нанасяне. Тази маска за коса ви дарява с ефекти като след салон за красота, но всичко се случва у дома.

3. Перфектна формула: свободна от парабени, SLS и PEG

Има много маски за коса, включително популярни и скъпи такива, които съдържат съставки, които не винаги са полезни за косата. Те са включени във формулата, за да издължат живота на продукта или да му дадат определена текстура. В повечето случаи те са парабени, бои, стабилизатори и други подобни. За щастие, маската за коса с кератин от Nanoil не съдържа нито едно от споменатите. Този продукт няма нищо вредно или ненужно, следователно е свободен от парабени, PEG, SLS, фталати, минерални масла, аромати, предизвикващи алергии и изкуствени оцветители. Това означава, че Nanoil Keratin Hair Mask е безопасен и за много чувствителен скалп, подходящ е за вегани, без да е тестван върху животни.

Ефектите? Здрава, силна и красива коса до няколко седмици! Nanoil Keratin Hair Mask дарява с резултати като след салон за красота, оставяйки кичурите гладки, бляскави и лесни за стилизиране само след едно използване. Подобрете външния вид на косата си! Посетете [nanoil.bg] и вижте колко прекрасна може да бъде косата ви. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *