Estee Lauder подготвиха нещо специално за жени, които се грижат за красотата си – козметичната линия New Dimension. Продуктите от тази линия гарантират комплексно подхранване на кожата на лицето, шията, частта под чията, областта около очите и устните. Погледнете, за да видите дали става и за Вас.

В New Dimension линията на Estee Lauder ще открием: серум и балсам в едно Plump + Fill Expert Lip Treatment, крем Tighten + Tone Neck/Chest Treatment, околоочен крем Firm + Fill Eye System, овлажняващ продукт Tighten + Tone Expert Liquid Tape и Shape + Fill Expert Serum. Всички продукти имат свойства против поява на бръчки, тонизират и овлажняват. В магазина ще ги разпознаете по синята опаковка.

Балсамът за устни и серумът Plump + Fill Expert Lip Treatment гарантират младежки вид и красота на устните. Предпазват и овлажняват кожата на устните, предпазвайки от бръчки, суха кожа и ъглов хейлит. Приложено сутрин и вечер по очертанията на устните, това ги предпазва от изсушаване и напукване. Как да използвате Plump + Fill Expert Lip Treatment? Продуктът е подобен на червило и балсам за устни в едно. С четката очертайте контура на устните и сложете серум с върха на пръстите. След това покрийте изцяло устните със серум – изглежда точно както при грима за устни.

Кремът Tighten + Tone Neck/Chest Treatment е създаден за подхранване на кожата на шията и областта под шията. Тонизира, подчертава и овлажнява кожата. В допълнение, специалната формула изравнява тена и подобрява външния вид на кожата в споменатите части на тялото. Към бурканчето има и устройство за масаж, което спомага за по-лесно разнасяне и абсорбция на продукта. Прилагането на Tighten + Tone Neck/Chest Treatment се започва от средата на гърдите, а след това масажното устройство се движи по посока на брадичката, ушите и ключиците. Правете V движение и събирайте излишния крем със салфетка.

Кремът за очи Firm + Fill Eye System омекотява и тонизира зоната около очите. Освен това, продуктът намалява черните кръгове около очите и подпухналостта, изглажда бръчките и подчертава кожата. Кремът е със светла гелообразна консистенция, така че се разнася лесно върху кожата и абсорбира бързо. Съдъжра частици, които оптически правят очите по-големи, а погледът става сияен. Продуктът е 10 мл бурканче.

Овлажняващият крем Tighten + Tone Expert Liquid Tape има тонизиращ и лифтинг ефект. Повдига кожата на лицето, където е най-податлива на загуба на колаген и увисване. Продуктът подхранва кожата на скулите, носа, устните и областта около очите. Кремът трябва да се прилага сутрин и вечер на почистено лице. Прилагането изисква почистване на продукта с нокът с масаж.

Последният продукт от линията New Dimension на Estee Lauder е Shape + Fill Expert Serum. Продуктът има триизмерно действие. Първо, попълва и изглажда бръчките и подобрява вида на кожата. Второ, спомага за възстановяване на кожата, моделира формата на лицето и подсилва колагеновите фибри. Трето, осигурява на лицето сияен вид, така че да се чувствате млади и красиви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *