Правилното измиване е ключов елемент в грижата за косата. Можете да подсилите, подхраните и добавите обем с добрият шампоан. Почистването на косата и скалпа са важни, така че трябва да знаем как да ги измием, за да се възползваме от най-добрите резултати. Сдобийте се с прекрасни кичури: тествайте мицеларния шампоан, богат на екстракт от водорасли, и научете как да го използвате за максимално разкрасяващ ефект.

Защо да изберете Nanoil Algae Micellar Shampoo?

Ако не измивате косата по правилния начин, можете да влошите състоянието й. Маслото не е единственото нещо, което се натрупва по скалпа и косата: продукти, замърсители и токсини също са там. Всички неприятни агенти трябва да се премахнат при измиването с шампоан. Изненадващо, около 80% от шампоаните се провалят при цялостното измиване. Като резултат, кичурите са винаги мръсни. Това причинява увреждане на косата, защото тя не може да бъде подхранена. Скалпът функционира неправилно, изсушава се или произвежда прекалено много масло. Мицеларният шампоан от Nanoil на основата на екстракт от водорасли почиства в дълбочина, благодарение на мицелите – революционни молекули за дълбоко почистване на кожата и косата. Мицелите усърдно улавят вмякакви частици мръсотия и ги премахват. Веднъж, когато изплакнете кичурите, можете да сте сигурни, че всички нечистотии са премахнати. Шампоанът от Nanoil допълнително подхранва косата, защото е обогатен с екстракт от водорасли нори, за да хидратира и подхрани прекрасно косата благодарение на минералите. Продуктът напълно почиства, мощно подсилва и разкрасява косата.

хидратиращ мицеларен шампоан Nanoil

Как да измиете косата си? Вижте ефектите на Nanoil Algae Micellar Shampoo

  1. Намокрете косата, използвайки хладка вода: горещината не е полезна, защото отслабва фоликулите, причинявайки косопад. Водата трябва да е приятна и топла, но никога гореща.
  2. Сложете малко шампоан в ръката си: вземете мицеларния шампоан от Nanoil и измерете малко количество (то образува пяна и не се налага да използвате много).
  3. Разпределете шампоана върху корените: смесването с вода е избирателно, защото шампоанът от Nanoil не е гъст и се пени добре без да натежава на косата.
  4. Масажирайте скалпа: мицелите започват да действат, но можете да ги накарате да действат по-добре, като масажирате скалпа, което допълнително подсилва фоликулите и стимулира кръвообращението. Запомнете, че трябва да го правите по нежен начин, използвайки пръстите си, за да избегнете дразненето на скалпа или увреждането на косата.
  5. Измийте шампоана, използвайки хладка вода: горещата вода не е подходяща за измиване. Тя отслабва фоликулите и косъма.
  6. Повторете, ако е нужно: ако използвате много стилизиращи продукти и чувствате, че косата ви се нуждае от повторно измиване, направете го. По този начин знаете, че мицелите в шампоана от Nanoil ще се справят дори и с най-тежките силикони, които са се натрупали по косата и скалпа. Отделете време, позволявайки на кичурите да абсорбират всички минерали от екстракта от водорасли. Шампоанът също съдържа подсилваща блясъка гума тара, която също подсилва и сформира защитен слой.
  7. Използвайте студена вода за последно изплакване: студената вода е по-подходяща, ако можете да я понесете. Ниската температура запечатва кутикулите, така че косъмът става по-гладък, лъскав и здрав.
  8. Никога не търкайте грубо с хавлиена кърпа: влажната коса е изключително податлива към механично увреждане, така че я третирайте нежно. Леко притиснете кърпата към кичурите, за да премахнете излишното количество вода. Използвайте гребен с широки зъби, за да сте нежни и да предотвратите увреждане на косата.

Искате ли да подобрите ефектите, които получавате от шампоана? На [www.nanoil.bg] можете да откриете двуфазен спрей балсам, богат на екстракт от водорасли нови, и други невероятни продукти за лице, тяло и коса. Не чакайте повече, а подчертайте естествената си красота с Nanoil!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *