Масло за коса Nanoil – защото косата Ви има значение!

Масло за коса Nanoil - защото косата Ви има значение!Трябва да се каже направо и откровено: вече не трябва да се съгласявате на компромиси, когато става дума за грижа за косата.

До сега е трябвало да се справяте със същите проблеми, които придружават повечето жени: всеки продукт за грижа за косата винаги има някакъв недостатък. Или твърде много химични субстанции, парабени или силикони, или косата се накъдря и става матова… а дори когато започва да изглежда добре, се оказва, че има алкохол в състава, или пък друга съставка, която изсушава косата.

Сега всичко се променя. Не трябва да измъчвате косата с изкуствени субстанции, за да изглежда красива отново. Не се нуждаете от противоречиви съставки, които да подсилват растежа на косата или да я уплътняват (обикновено това са съставки в ампулите за коса).

Не се съгласявайте на компромис с грижата за косата.

Не се съгласявайте на компромис, когато става дума за красотата и самочувствието.

Масло за коса Nanoil – защо трябва да знаете за него

Просто един естествен продукт, който ще замени лесно множество други в банята Ви.
Регенерира и възстановява косата.
Грижи се за скалпа.
Прави косата по-плътна и забързва растежа.
Разкрасява косата само след едно нанасяне.

Продуктът Nanoil е иновативно и превъзходно, ново масло за коса. Той отговаря на очакванията. Не е просто универсален продукт – освен че осигурява цяла гама от възможности за грижа за косата (от дълбока регенерация до незабавно разкрасяване), той е напълно безопасен, защото неговата сила идва от природата и субстанциите, които се използват от години за целите на здравето и красотата. Маслата за коса (защото говорим за тях) са същността и съставът на маслото за коса Nanoil. Благодарение на тях, Nanoil е мощно оръжение в борбата за красива и здрава коса.

Неговата тайна се крие и във възможностите за използване. Създателите на маслото за коса Nanoil влагат много усилия, така че маслото да успее да отговори на очакванията и нуждите на трите различни типа коса (от матова и тежка, без обем до изключително суха и чуплива). Поради тази причина, те съчетават естествени масла според размера на частиците и тяхното влияние върху порьозността на косата. Маслото за коса Nanoil има три версии. Всяка от тях е подходяща за различен тип порьозност и съдържа различни естествени масла в състава си. Всичко това осигурява на косата най-добрата грижа: без сухота или утежняване, без раздразнения и разочарования.

Маслото за коса Nanoil – синхронизирана красота за косата

Всяка от версиите прави маслото за коса Nanoil най-добрата грижа за даден тип коса. Всеки от трите продукта съдържа различни естествени масла, които ще отговорят на нуждите на Вашата коса.

Nanoil за коса с голяма порьозност

Изберете това масло, ако косата Ви е увредена, суха и чуплива. Силата на този продукт се крие в шест масла с изключителни свойства:

 • Масло от памук – омекотява и овлажнява косата
 • Масло от маракуя – възстановява еластичността
 • Масло от вечерна иглика – премахва токсините и лекува скалпа
 • Масло от авокадо – силата на седемте витамина за подхранване на косата
 • Бадемово масло – успокоява, гарантира разкошен блясък и защитава от чупливост
 • Арганово масло – възстановява структурата на косата и я защитава от увреждания

Nanoil за коса със средна порьозност

Изберете този продукт, ако космените луковици на косата Ви са слаби, косата опада, накъдря се и се уврежда (особено в краищата). Този тип коса обикновено е матова, изисква регенерация на уврежданията по повърхността, както и защита от други увреждания. Маслото за коса Nanoil предлага шест естествени масла, специално съчетани за това състояние.

 • Масло от макадамия – абсорбира бързо и регулира себумната секреция на повърхността на скалпа, предпазва от омазняване на косата, защитава скалпа от сухота и космените луковици от отслабване
 • Арганово масло – потиска стареенето на клетките, осигурява защита срещу топлинното третиране
 • Масло от марула – грижи се за подходящата хидратация на косата
 • Масло от маракуя – възстановява блясъка и опитомява непокорната коса, предпазвайки я от накъдряне
 • Масло от жожоба – грижи се за скалпа, предпазва от дехидратиране, особено краищата на косата
 • Кокосово масло – защитава косата, възвръща еластичността, блясъка и подхранва

Nanoil за коса с малка порьозност

Изберете този продукт, ако имате матова коса, без обем и често омазняваща се. Този тип коса е труден за стилизиране, защото е твърда и в много случаи има проблем с прекомерно себумно секретиране, комбинирано с пърхот.

Nanoil за коса с малка порьозност е създадено, за да подхранва, защитава и осигурява обем, без утежняване. Този продукт притежава 9 естествени масла за грижа за косата.

 • Масло от купуасу – защитава косата от разрошване и я ревитализира
 • Масло от моной – осигурява еластичност и се грижи за хидратацията на косата
 • Масло от бабасу – успокоява косата и абсорбира идеално, което допринася за подхранване, без утежняване
 • Масло от ший – осигурява блясък и се грижи за хидролипидния слой
 • Масло от маракуя – антиоксидант, възстановява младежкия вид и блясък, възвръща еластичността
 • Рициново масло – не само че подсилва космените луковици, но и стимулира растежа и защитава цвета на косата
 • Кедрово масло – защитава косата от загуба на вода и сухота
 • Арганово масло – защитава от температури, подсилва жизнеността, абсорбира идеално и подхранва косата отвън и отвътре
 • Кокосово масло – естествен слънчев филтър с SPF 10, който защитава косата от увреждащата слънчева радиация и други нежелани атмосфрени фактори

Свойствата на естествените масла са подсилени от множеството субстанции, които са важни за здравия вид, регенерация и красота на косата.

Освен коприна, кератин и витамини, маслото за коса Nanoil съдържа две уникални и иновативни съставки, които имат благоприятно влияние върху космените луковици. Те не само регенерират и възстановяват косата, но също стимулират растежа и допринасят за по-здравият й вид. Жените могат да го използват лесно, за да увеличат плътността на косата, защото редовното използване кара латентните космени луковици да започнат да работят и да произвеждат нови косми (т.нар. бебешка коса).

Nanoil за коса е комплекс за регенериране за всеки от трите типа коса, осигурявайки не само възстановяване, но и красив вид.

http://nanoil.bg

13 Коментара

 1. Сара 3 юли
  • ана_m 3 юли
 2. Лиса91 3 юли
 3. джени 3 юли
 4. Натали 3 юли
  • Юлия 3 юли
 5. Мари 3 юли
 6. лизи_93 3 юли
  • Майя 3 юли
   • lady_violet 3 юли
 7. Диана С. 3 юли
 8. Heather33 3 юли
 9. АннА 3 юли