Спиралата за вежди

Какъв тип вежди имате? Твърде светли и почти незабележими ли са, или гъсти, дебели и небрежни? Независимо от вашия проблем, добрата спирала за вежди ще ви помогне да се справите с него. Ето и най-новата сензация за красота, която завладя интернет! Запознайте се със Nanobrow Shape Mascara и вижте как само за миг може да промени начина, по който изглеждат веждите ви.

Как да изберем добра спирала за вежди?

Как да разберете дали си струва да си купите определена спирала за вежди? Добра практика е да проверите отзивите преди покупка и да вземете предвид няколко аспекта, които ще ви помогнат да решите дали е добра идея да я притежавате в козметичната си чантичка.

  • Изборът на подходящ цвят на козметиката трябва да бъде един от приоритетите. Тя трябва да съответства на реалния цвят на косъмчетата на веждите ви, а също и на кожата. Много спирали за мигли се предлагат в неестествени цветове, които, за съжаление, придават доста комичен ефект на веждите. Nanobrow Shape Mascara се предлага в три страхотни нюанса, които изглеждат естествено върху косъмчетата и създават хубав грим. Нещо повече, те изглеждат перфектно при всяко, дори силно осветление.
  • Консистенцията на спиралата за вежди също е важно нещо, което трябва да се вземе предвид. Много спирали за мигли са твърде гъсти и имат лепкава текстура. Други пък са прекалено течни, така че дават нетрайни резултати. Nanobrow Shape Mascara е перфектна и в този аспект. Тя е с фантастична консистенция, така че не оставя бучки и не слепва косъмчетата – покрива всяко косъмче с равномерен слой от продукта и осигурява триизмерни перисти вежди.
  • Друго важно нещо е четката за вежди, която използвате. Всеки производител обикновено снабдява спиралата с някакъв вид четка, често тя е доста малка с равномерни косъмчета от един и същи вид. Не всички от тях се справят толкова добре, колкото би трябвало, тъй като повечето не отделят косъмчетата на веждите и нанасят по-голямо количество от козметиката, отколкото е необходимо. Nanobrow Shape Mascara е различна: тя има изискана, ергономична и лесна за използване четчица, която прави гримирането на веждите лесно, бързо и изключително прецизно!
  • Имайте предвид, че избраната спирала за вежди трябва да е дълготрайна и консистенцията ѝ не трябва да изсъхва прекалено бързо, тъй като това затруднява оформянето ѝ – бучките изглеждат неестетично върху веждите. Въпреки това ще харесате консистенцията на Nanobrow Shape Mascara, която, въпреки че е доста бързосъхнеща, ви позволява да извършите грима си и да оформите веждите в свободното си време.

Nanobrow Shape Mascara

Спиралата се предлага в три цвята:

Nanobrow Shape Mascara

Многобройни доволни потребители избират именно тази спирала – защо? Защото веждите, оформени с помощта на Nanobrow Shape Mascara, изглеждат най-добре! Те са малко по-плътни, цветът им е по-наситен, изглеждат много по-пълни и са перфектно оформени. Гримът е траен и ще издържи през целия ден. Спиралата добавя красив, наситен цвят към веждите ви. Четчицата също се справя невероятно добре, така че гримирането отнема само секунда! Със сигурност ще бъдете изумени от малката, прецизна четка за вежди. Nanobrow Shape Mascara осигурява дефиниция и придава на веждите ви перфектната форма. Тя ще оформи дори много непокорните и несговорчиви косъмчета на веждите. Веждите ще бъдат дисциплинирани и фиксирани на място, без слепени косъмчета и нежелани струпвания. Освен това Nanobrow Shape Mascara може да се използва самостоятелно или като последна стъпка в грима, направен с молив или помада.

Nanobrow Shape Mascara – как да я използвате?

Нанасянето на спиралата за вежди Nanobrow е изключително лесно: ще са ви необходими само няколко движения на четчицата. Имайте предвид обаче, че гримът не трябва да се прибързва, тъй като това може да доведе до неточност. Апликаторът трябва да се покрие със спирала и след това да се използва за бавно и внимателно прокарване на косъмчетата. Не нанасяйте твърде много наведнъж, по-добре е да добавите още слоеве, след като първият слой изсъхне напълно.
Имайте предвид посоката, в която разресвате косъмчетата на веждите – тези в най-долната част трябва да се разресват нагоре, а останалите, тези в средната част и на опашките на веждите – нагоре и настрани.