Прецизен молив за грим на вежди с ултратънък връх

Nanobrow Eyebrow Pencil е иновативен: има много тънък връх, който ви позволява да създадете линии, подобни на косъмчета, доставяйки триизмерен ефект. Можете да попълните веждите с един от четирите налични цвята и да прикриете празнините. Убедете се сами колко ефективен е!

Може да си вземете Nanobrow Eyebrow Pencil в 4 цвята:

  • Еспресо,
  • Тъмнокафяво,
  • Светлокафяво,
  • Русо.

Благодарение на тези наситени нюанси ще създадете безупречен грим, идеален за всеки случай. Внимателно проектираният връх лесно ще попълни празнините, които може да имате! Този молив ще подчертае дори най-трудните за стилизиране арки и ще подсили обема.

Добре пигментираните цветове ще ви впечатлят с красотата си. Ще можете да оформите правилно веждите си, постигайки мечтания външен вид. Кадифената формула е много устойчива и ще се задържи при всякакви обстоятелства. Можете да сте сигурни, че гримът ви няма да се размаже или изтрие.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Продуктът се предлага в цветове:

Рафинираният Nanobrow Eyebrow Pencil

Нищо не е невъзможно с този продукт! Дори няма нужда да го острите, тъй като той е автоматичен и готов за употреба. Графитът е изпипан до най-малкия детайл и ще пасне добре на истинските ви вежди. Изберете нюанса, който харесате и започнете да оцветявате!

Nanobrow Eyebrow Pencil може да се нанася много бързо и с малко усилие. Той гарантира винаги перфектни и елегантни арки. Няма по-бърз и добър начин да се сдобиете с желаните вежди само за миг. Крайният резултат изглежда зашеметяващо и най-важното – естествено.

Nanobrow Eyebrow Pencil:

  • създава тънки линии,
  • дъготраен, удобен и прецизен е,
  • попълва веждите с натурален цвят,
  • рисува допълнителни косъмчета,
  • може да се постигнат красиви вежди,
  • невероятно лесен за използване.

Тънкият, графитен връх на Nanobrow Eyebrow Pencil ще контурира арките точно по желания начин. Първо очертайте целите вежди, започвайки от долния край. След това леко ги попълнете с избрания цвят – идеално пигментираните нюанси ще ви улеснят. Имайте предвид, че долната част и опашката трябва да са по-тъмни и по-подчертани от горната линия. Можете да прелеете грима в тези зони за по-естествен ефект! Резултатите ще са прекрасни!

От къде мога да купите Nanobrow Eyebrow Pencil?

Моливът не е единствената козметика, създадена от бранда. Всички продукти от Nanobrow могат да бъдат намерени на официалния сайт на производителя – www.nanobrow.bg. Научете повече за тях и изберете своите любимци.