Колекцията на Giorgio Armani Crema Nera съдържа няколко подхранващи продукта. Наскоро тя се разшири с три други позиции: оцветяващ крем Crema Nuda, Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil и овлажняващ серум Aqua Pantelleria.

Оцветяващият крем Crema Nuda работи подобно на BB или CC крем. Препоръчва се за всеки тип кожа и особено за кожа, която е без блясък, с обезцветявания и с матов цвят. Кремът омекотява, освежава и гарантира естествен вид, покривайки несъвършенствата и подмладявайки кожата. Най-важното е, че може да замени фон дьо тен. Crema Nuda от Giorgio Armani е наличен в шест нюанса: Nude Glow, Light Glow, Fair Glow, Medium Glow, Warm Glow, Deep Glow. Продуктът има много оригинална опаковка – с черна горна част, а консистенцията му е течна като на крем, но все пак се прилага много добре и почти веднага се слива с тена на кожата. Изборът на точен нюанс е ключът към хубав външен вид.

Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil е за кожа, по която са се появили първите белези на стареенето. Намалява малките бръчки и обезцветявания. Допълнително овлажнява, запазва формата на лицето и подпомага производството на колаген и еластин. Продуктът е около 30 мл бутилка с пипетка за по-лесно и точно нанасяне. Как да използвате Crema Nera Extrema Supreme Recovery Oil от Giorgio Armani? Две или три капки се поставят на ръцете, за да се загрее и да се разпредели по-лесно на лицето. Търкайте с кръгови движения върху лицето и шията; избягвайте контура около очите.

Овлажняващият серум Acqua Pantelleria от Giorgio Armani се препоръчва за по-зряла кожа и кожа, по която са се появили първите белези на стареенето, например, бръчки около очите, бразди около носа и устните, обезцветявания от излагане на слънце. Продуктът се състои от минерална вода от остров Italian Pantelleria и протеини, които се използват в борбата срещу бръчките. Малко количество е достатъчно да регенерира, освежи и овлажни кожата. Веднага след почистване разпределете няколко капки Acqua Pantelleria на лицето си. Продуктът абсорбира бързо и оставя лицето подхранено и регенерирано. За да излезне серум от шишенцето, тряба да завъртите горната черна част и да натиснете диспенсъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *