Сред продуктите на Inglot има много, които поддържат перфектен ежедневния грим. Марката предлага широк избор от боядисваща козметика, но също и такива полезна за външния вид. Едно от тези предложения е Eyeshadow Keeper от Inglot. Какво е специалното на този продукт? Дали основата за сенки от Inglot е ефективна?

Eyeshadow Keeper от Inglot се намира в черна, елегантна и удобна тубичка, която не създава проблеми при употреба. В нея има 10 мл перфектно разпределящ се продукт, който ще направи грима на очите Ви изключително дълготраен. Основата за сенки за очи има светъл бежов цвят, но след разнасянето й на клепача става прозрачна. Може да се нанася с четка, гъба, апликатор или дори пръст – Eyeshadow Keeper се прилага без проблем.

Какъв представлява основата на Inglot?

Формулата на Eyeshadow Keeper е подходяща за тена на Вашата кожа, така че е невидима на очите. Допълнителен ефект, който получаваме след прилагане на основата за сенки от Inglot е, че много деликатно изравнява цвета на клепачите, който може да е червен или виолетов. Освен това, частиците от продукта се абсорбират от кожата и създават тънък слой, който абсорбира сенките и ги държи на клепачите за по-дълго.

Как действа Eyeshadow Keeper от Inglot?

  • осигурява дълготраен ефект,
  • подчертава цвета на продукта върху клепача,
  • по-лесно приложение на прахообразни и пресовани сенки,
  • прелива се със структурата на кожата и се прихваща за клепача.

Какъв ефект се получава от основата на Inglot?

Главно, прилагането на Eyeshadow Keeper от Inglot е гаранция за идеален грим. Основата за сенки от Inglot е ефективна и лесна за прилагане, дори с най-неподатливите сенки за очи (евтини, без имена, но също и по-скъпи продукти), без значение от формата им и текстурата. Eyeshadow Keeper от Inglot подчертава лекия, както и тежкия грим за очи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *