изкуствени мигли

Всяка жена мечтае за гъсти и красиво извити мигли. Сега можете да постигнете този ефект само за 10 минути, без да излизате от дома си. Затова дойде моментът да разгледаме отблизо клъстерните мигли за домашно приложение от Nanolash, които извършиха революция на козметичния пазар!

Защо си заслужава да опитате поставяне на изкуствени мигли у дома?

Миглите осигуряват най-красивата рамка за очите. Почти всяка жена може да се съгласи с това твърдение. Естествените мигли обаче понякога могат да бъдат доста проблемни. Обикновено те не са толкова дълги и гъсти, колкото ни се иска, и им липсва дефиниция. Освен това жизненият цикъл на една мигла е само 2 до 4 месеца, след което тя пада.

Така че обикновено е физически невъзможно да се сдобием с ветрило от естествени и гъсти мигли. Ето затова си заслужава да изберете удължаване на миглите. С тази проста процедура всяка жена може да постигне резултатите, за които винаги е мечтала.

Въпреки това, поставянето на изкуствени мигли от козметик може да бъде проблематично. То не само отнема много време, но и може да окаже отрицателно въздействие върху естествените мигли. Оказва се, че това не е единственият начин да се сдобиете с мигли в стил Ким Кардашиян.

Наскоро на козметичния пазар се появиха клъстерни мигли за самостоятелно нанасяне от Nanolash. Можете да ги нанасяте у дома само за 10 минути и да се наслаждавате на вида на миглите си, за който се твърди, че издържа цели 5 дни.

Nanolash DIY Lash Extensions са меки и гъвкави и напълно имитират естествените мигли. Благодарение на факта, че видът на миглите, създаден с клъстерни мигли за домашно приложение, не е постоянен, можете свободно да го променяте и коригирате според нуждите си.

изкуствени мигли

DIY Eyelash Extensions – какво си струва да знаете за тези клъстерни мигли?

DIY Eyelash Extensions се предлагат в различни варианти. Можете да избирате от:

  • единична кутийка с изкуствени мигли – тя съдържа 36 клъстера мигли за домашно приложение в 3 различни дължини и 8 стила, от които можете да избирате;
  • пълен комплект за удължаване на мигли – комплектът, освен клъстери, съдържа лепило, апликатор за мигли, фиксатор и препарат за премахване на мигли Nanolash.

Заслужава да се отбележи, че DIY Lash Extensions са изключително ефикасен продукт. Средно за едно приложение се използват 4-5 клъстера мигли. Следователно една кутия е достатъчна за до 4 приложения.

Как да нанасяте клъстерните мигли от Nanolash?

Как да нанасяме изкуствените мигли? Оказва се, че използването на клъстерните мигли от Nanolash е изключително лесно и бързо. Всичко, което трябва да направите, е да следвате инструкциите на производителя, които са включени в кутията. Тези готови клъстерни мигли за домашно приложение могат да се нанесат в 3 стъпки:

  • нанесете един слой от лепилото и изчакайте 30-60 секунди, докато стане лепкаво;
  • нанесете снопчетата на около 1 мм от основата на миглите с помощта на апликатора;
  • притиснете клъстерите с помощта на апликатора и покрийте миглите с фиксатора, за да се отървете от лепкавия слой.

Нанасянето не трябва да отнема повече от 10 минути и трябва да издържи поне 5 дни. Nanolash DIY Lash Extensions пасват на формата на окото, а черната лента умело ще прикрие линията, където се съединяват с естествените ви мигли.

изкуствени мигли

DIY Lash Extensions – поставянето на мигли в домашни условия стана реалност!

Nanolash DIY Eyelash Extensions са висококачествен продукт. Леките, меки и луксозни клъстерни мигли от Nanolash се оказват чудесни за домашно удължаване на мигли. Те се отличават с удобно и лесно нанасяне, както и с дълготрайност, която продължава до 5 дни.

Благодарение на различните дължини на клъстерите дамите могат да изберат както мигли тип Russian Volume, така и естествен вид на миглите за ежедневието. Лесно можете да експериментирате с външния вид на миглите си, докато получите желаните резултати.