Оригинални аромати, привличащи погледа цветове, подхранващи козметични продукти за баня – това се крие зад новата Dairy Fun линия от Delia. В предложението на тази линия ще открием скрабове, масла и лосиони, соли, гелове и бомби за баня, но също и кремове за ръце. Dairy Fun е млечно-плодова линия на ароматни подхранващи козметични продукти в много специални опаковки, например керамични бурканчета и канички.

Млечно-плодова баня от Dairy Fun

Dairy Fun е линия продукти за красота, посветени на банята, обогатени с естествени минерали и подхранващи съставки. Имат освежаващи, почистващи, но и успокояващи ефекти. Всичко това е благодарение на изключителните аромати предоставени от Delia Cosmetics. В тяхното предложение ще открием миризми на: йогурт, мляко и мед, кокос, шоколад или плодове (изкушаваща боровинка, ароматна ягода или наситена праскова). Богатият избор от аромати Ви позволява да изпълните стаята с любимия си аромат на Dairy Fun, който ще има успокояващ ефект. Delia Cosmetics променя обикновената баня в момент на релаксация, а избраният продукт активно ще овлажни и обогати кожата Ви с подхранващи съставки.

Втори живот на Dairy Fun

Delia Cosmetics е еко-производител, който подкрепя акцията “дай втори шанс на опаковката”. Козметичните продукти от най-новата линия на Dairy Fun са пакетирани в оригинални керамични бурканчета и канички. Всеки може да подпомогне околната среда и да не изхвърля опаковки, които не могат да бъдат рециклирани. Delia предлага креативна игра – купете своя любим продукт на Dairy Fun и превърнете празното бурканче във ваза, държач на химикалки или интересна декорация за някоя лавица. Керамичното бурканче от солите за баня може да се превърне в държач за памучни тампони, ластици или… бонбони! Delia Cosmetics активно пази околната среда и благодарение на това заслужават вниманието на хората любители на ароматни и подхранващи бани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *