Безспорно дивата роза е една от тези съставки, които са фиксирали мястото си на рафтовете в банята под различни форми. Може да харесвате или не ароматът на роза, но свойствата на розовите масла определено са страхотни – имат лечебни свойства, премахват умората и омекотяват кожата.

Barwa иска да отговори на очакванията на почитателите на дива роза със своята нова линия продукти Barwy Harmonii. Особено внимание заслужава розовото масло за тяло, което ни окуражава да го купим заради наситения аромат и страхотна текстура. Производителят иска да покрием кожата си с ароматерапичната миризма на дива роза. ROSE oil има формула на фин мус, който – въпреки твърде маслената текстура – абсорбира много бързо, не омазнява кожата, а я прави копринено мека и овлажнена.

Какво можем да открием в Barwy Harmonii композицията?

Заслужава си да споменем, че розовото масло от Barwy Harmonii е продукт с традиционна рецепта, въпреки че Barwa използва много нови и модерни технологии. Розовото масло Barwy Harmonii ROSE съдъжра екстракт от дива роза, обогатен със сладки бадеми, масло от ший и витамин Е. Козметиката няма парабени, животински продукти или раздразващи вещества. Съставено от естествени и деликатни фини съставки на Barwa, маслената формула отговаря на очакванията на хората с чувствителна кожа и тези, чиято кожа е склонна към изсушаване.

Как действа ROSE body butter от Barwa?

Barwy Harmonii е линия от дълбоко овлажняващи козметични продукти, чиято работа е да регенерират епидермиса, да го предпазват от вредни външни фактори и да го омекотяват. Овлажняващият ефект на розовото масло Barwy Harmonii е дълготраен, така че е идеално масло за тяло за зимата и студените дни, защото осигурява дълготрайна защита от изсухване. Розовото масло Barwy Hamonii ROSE е комплексен отговор на проблема на хората със суха кожа, които се нуждаят от моментално овлажняване. Barwa създаде масло за тяло, което точно след приложение дава ефектите за гладка, мека и здрава кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *