Audacity in Paris – нови сенки за очи от Lancome

Lancome залага на дръзкия грим. Audacity in Paris е палитра, която ще Ви осигури грим за всеки случай. Съдържа 16 нюанса, дълго огледало и апликатор с две четки. Сенките за очи Audacity in Paris придават металически, матов и блестящ ефект. В палитрата ще открием сиво, кафяво, розово, виолетово и бежово като нюанси. Със сигурност ще съвпаднат с всеки тип кожа или очи, както и цвят на косата. Как да изберем правилните? На обратната страна на кутията ще откриете имената на всички нюанси, заедно с мястото им в палитрата. Освен това, производителят представя гримове на жени от целия свят в сайта.lancome.jpg

Как да използвате палитрата Audacity in Paris от Lancome, за да създадете красив и дълготраен грим за очи? Първата стъпка е нанасянето на основа за сенките, която трябва да се съчетава с тена на кожата ни и с фон дьо тена. С четка, от палитрата прилагаме избран цвят. Можем да го направим като използваме един от двата метода. Със суха четка можем да постигнем известляващ ефект, който може да бъде покрит с всеки следващ слой. С мокра четка можем да създадем наситен бляскав стил. Ако искате повече подчертаване, можете да сложите очна линия или молив за очи в тъмни нюанси. Очната линия трябва да се слага преди или след нанасяне на сенките, а ъглите трябва да са добре слети. След това се слага спирала.

Audacity in Paris от Lancome са ефективни, не се отмиват и не се събират в гънките на очите. Палитрата съдържа минерални съставки, така че може да се използва от хора с чувствителна кожа. Не би трябвало да причиняват раздразнения, акне или сухота. Могат да бъдат страхотен подарък за Свети Валентин.