Lancome залага на дръзкия грим. Audacity in Paris е палитра, която ще Ви осигури грим за всеки случай. Съдържа 16 нюанса, дълго огледало и апликатор с две четки. Сенките за очи Audacity in Paris придават металически, матов и блестящ ефект. В палитрата ще открием сиво, кафяво, розово, виолетово и бежово като нюанси. Със сигурност ще съвпаднат с всеки тип кожа или очи, както и цвят на косата. Как да изберем правилните? На обратната страна на кутията ще откриете имената на всички нюанси, заедно с мястото им в палитрата. Освен това, производителят представя гримове на жени от целия свят в сайта.

Как да използвате палитрата Audacity in Paris от Lancome, за да създадете красив и дълготраен грим за очи? Първата стъпка е нанасянето на основа за сенките, която трябва да се съчетава с тена на кожата ни и с фон дьо тена. С четка, от палитрата прилагаме избран цвят. Можем да го направим като използваме един от двата метода. Със суха четка можем да постигнем известляващ ефект, който може да бъде покрит с всеки следващ слой. С мокра четка можем да създадем наситен бляскав стил. Ако искате повече подчертаване, можете да сложите очна линия или молив за очи в тъмни нюанси. Очната линия трябва да се слага преди или след нанасяне на сенките, а ъглите трябва да са добре слети. След това се слага спирала.

Audacity in Paris от Lancome са ефективни, не се отмиват и не се събират в гънките на очите. Палитрата съдържа минерални съставки, така че може да се използва от хора с чувствителна кожа. Не би трябвало да причиняват раздразнения, акне или сухота. Могат да бъдат страхотен подарък за Свети Валентин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *