Хиалуроновата киселина е идеална за грижата за кожата. Можем да открием най-добрата й форма в серума за лице от Nanoil. Оказва се, че той има безкрайно много ползи. Научете как да се възползвате пълноценно от хиалуроновата киселина с ниско молекулярно тегло от Nanoil – това определено не е просто поредният серум. Това е мултифукционално оръжие, подходящо за всеки тип кожа.

7 идеи за използване на серума за лице с хиалуронова киселина от Nanoil

1. Използвайте за хидратиране на кожата: нанасяне на серум за лице преди крема

Разбира се, можете да използвате и само хиалуронова киселина като я нанасяте върху влажната кожа на лицето, врата и деколтето. Преди това напръскайте с цветна вода или използвайте тонер. След това разнесете серума от Nanoil – той е много лек, лесно се абсорбира и подхранва в дълбочина.

Серумът за лице с хиалуронова киселина от Nanoil се използва преди крема и действа за бързо повдигане на лицето. Той моментално стяга кожата, изглажда бръчките и изравнява тена. Благодарение на хигроскопичните свойства, той задържа водата в епидермиса и усилва хидратацията на кожата. Този серум с хиалуронова киселина подготвя много добре кожата за приемане на активните съставки от крема за лице.

2. Използвайте като повдигащ околоочен серум

Серумът с 2% хиалуронова киселина от Nanoil има стягащ ефект, така че е идеалният околоочен крем против бръчки. Хиалуроновата киселина намалява фините линии и създава деликатен защитен слой върху кожата.

3. Използвайте го като добавка към дневните и/или нощните кремове

Можете да смесите хиалуроновата киселина с любимия си крем за лице: смесете малко от крема с няколко капки от серума с хиалуронова киселина от Nanoil и нанесете върху лицето. Хиалуроновата киселина подсилва ефекта на другите продукти, както и подобрява абсорбирането на активните съставки, хидратацията и оставя кожата по-гладка.

Чувствате ли кремът си тежък или прекалено гъст? Серумът с хиалуроновата киселина е идеален за олекотяване на крема и за подобряване на ефективността му.

4. Използвайте го като дабавка към тонера за лице

Обогатявайки тонера с хиалуронова киселина, успявате да подобрите хидратиращия ефект на продукта. Това означава и че кожата абсорбира активните вещества, включително и тонера, по-лесно. Киселината леко променя консистенцията на тонера, така че той не само балансира pH-то на кожата, но и я обгръща с микроскопичен хидратиращ слой. Тонерът, който е обогатен със серума с хиалуронова киселина от Nanoil се грижи по-добре за кожата и я хидратира, за да ви дари с копринено лице.

5. Използвайте го като съставка за серума за лице с масла

Хиалуроновата киселина от Nanoil и натуралните козметични масла си пасват много добре. Чрез смесването им, вие създавате едно от най-добрите решения и изцяло натурални хидратиращи и подхранващи решения. Комбинирането на хиалуронова киселина с ниска молекулна маса и чистото масло от същата марка ви дарява с интензивна хидрататция, съживяване и изглаждане на кожата.

Смесете серума с хиалуронова киселина с няколко капки от избраното от вас масло и нанесете върху чисто лице. Нежно масажирайте, за да стимулирате микроциркулацията и да стартирате възобновяването на клетките.

6. Използвайте като добавка към козметичната глина

Можете да използвате серума за лице с хиалуронова киселина от Nanoil, за да си направите маска за лице на основата на глина. Серумът замества идеално водата, придавайки на маската идеалната консистенция, както и добавяйки хидратация и борейки се със стареенето.

7. Използвайте го като хидратираща основа за грима

Смесете серума от Nanoil с фон дьо тена си, за да получите уникална и лека консистенция – той ще може да се разнесе по лицето лесно и ще създаде защитен слой. Този обогатен с хиалуронова киселина фон дьо тен почти не се усеща, когато е върху кожата, дълготраен е и има невероятен подхранващ ефект.

Ако искате, можете да използвате серума за лице с хиалуронова киселина от Nanoil преди нанасянето на фон дьо тена – той създава много добра основа. Благодарение на него гримът ви ще трае повече време и ще получите безупречна кожа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *