Естествената визия е най-новата мода и лекият грим (грим “без грим“) става по-популярен с всеки изминал ден. Искаме да изглеждаме по-свежи, без да слагаме ненужни пластове продукти за красота, и има няколко причини за това – като фактът, че отнема твърде много време или е твърде скъпо; освен това много често се получават много различни резултати от тези, които сме си представяли. Затова искаме да отговорим на най-важния въпрос, който съществува: как да изглеждаме добре без грим само за няколко минути?

На първо място, премахнете всички нежелани косми от лицето. Трябва да имате предвид, че епилацията и подравняването на веждите могат значително да подобрят общия вид на очите Ви и да им направят страхотна рамка. Нека се погрижим за тези нежелани мустачки и косъмчета по бузите. Може да използвате пинцета или восък за лице. На второ място, трябва да стимулирате кръвообращението. Всички знаем, че светлата кожа е най-добрият приятел на всяка жена и можете да го постигнете само с една проста подобряваща цвета процедура, която представлява стимулация на кръвообращението. За да го направите, трябва нежно и внимателно да потупвате лицето с дланите на ръцете си. Потупването ще подобри кръвообращението и кожата Ви ще придобие здравословна руменина.

Третото нещо, което трябва да запомните е, че понеже сухата кожа никога не изглежда добре, трябва да използвате крем с лека формула – за най-добрата грижа и хидратация. Прилагането на крем върху лицето може да подобри цялостният му вид. Въпреки това, трябва да знаете, че не е добре кремът да е твърде мазен или тежък, защото тогава кожата ще има неприятно лъщене. Ако решите да се откажете от грима, слагайте някакъв деликатен овлажняващ продукт. Четвърто, грижете се добре за устните си. Трябва да посвещавате поне няколко минути на устните си всеки ден, защото ако те са напукани, никога няма да изглеждате толкова привлекателни, колкото искате да бъдете. Правете бърз пилинг на устните (например със захар) и слагайте някакъв подхранващ балсам или вазелин. Кожата Ви ще бъде нежна и ще има кадифено сияние.

Пето, за да осветлите очите си е важно да скриете сенките, които обикновено се появяват на лицето всяка сутрин. Може да ги скриете като осветлите малко областта около очите. И всичко това без хайлайтър, разбира се! Най-добре е да използвате някакъв крем с придаващи блясък частици. Шесто, подчертайте очите си; това е толкова важно, колкото подчертаването на кожата. Как да направите това без козметични гримове? Трябва да се погрижите са миглите си и най-добрият начин да го направите е като ги извиете с извивач за мигли. За да им придадете хубав блясък трябва да сложите и подхранващо олио или вазелин – ще изглеждат по-гъсти и здрави.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *