Суха коса? 89% от жените страдат от нея! Разрешете този проблем като се доверите на силата на морските водорасли. Възвърнете здравето, блясъка и уникалната мекота на косата благодарение на най-ценните съставки, които са познати на модерната козметология!

Nanoil Algae Hair Mask. Водораслите и тяхната сила да регенерират косата

Всеки ден косата е изложена на загуба на влага. За съжаление е лесно молекулите вода да напуснат кичурите, особено, ако косата е с висока порьозност и кутикулите са надигнати. В тези случаи набавянето на вода е много трудно. Тези от вас, чиято коса губи жизнеността си и красивия външен вид бързо, знаят колко неприятен е този проблем. Изсушаването със сешоар и стилизирането или излагането на силен вятър са само примери за факторите, които водят до сухота на косата. За щастие взимането на хидратираща маска за коса с водорасли е начин за справяне с това. Започнете да регенерирате и хидратирате кичурите бързо и ефективно! Когато нивата на влага са оптимални, кичурите ще станат по-устойчиви към външни агресори, които ги атакуват всеки ден. Водораслите не само, че предлагат ценна вода, но и силата на минералите и микро елементите, които са важни за косата, ако искате тя да е здрава и силна.

Nanoil Algae Hair Mask. За какъв тип коса е предназначена?

Маската за коса от Nanoil е направена за косата, която търси хидратация и регенриране. Това е идеалният продукт, който успява да промени и подобри както външния вид, така и състоянието й, справяйки се със сухите, слаби кичури, на които им липсва подскокливост и енергия.

Nanoil Algae Hair Mask. Какви съставки съдържа?

Маската за коса съдържа множество различни минерали взети от морето. С други думи маската за коса от Nanoil използва морски водорасли, които даряват с хидратация. Другата използвана съставка – пантенол – е позната заради подобряването на косата и това води до съживяване, изглаждане и добавяне на блясък. Освен тези 2 съставки Nanoil Algae Hair Mask също съдържа и глицерин, отговорен за по-бързото проникване на съставките и по-задълбоченото им действие. Той подпомага и за повишаването на нивата на хидратация.

Nanoil Algae Hair Mask. Какви ефекти трябва да очаквате?

  • Възвръщане на естествения блясък на косата.
  • Подсигуряване на красивия и силен цвят, предотвратяване на косопада.
  • Хидратация и предотвратяване на загубата на вода.
  • Дълбоко подхранване благодарение на минералите, скрити във водораслите.
  • Защита от увреждане.
  • Изглаждане на косата без тя да губи обема си.
  • По-лесно стилизиране.

Nanoil Algae Hair Mask. Как да я нанасяте правилно?

Въпреки че Nanoil Algae Hair Mask предлага професионална грижа, тя е направена за употреба у дома. Нанасяйте я веднъж на седмица като я разпределяте върху влажна и чиста коса. Маската трябва да се остави за 15 минути и след това да се измие. По-късно можете да продължите с нормалното стилизиране като изсушаване със сешоар например. Лесното използване и бързото нанасяне правят този продукт идеален за използване у дома.

Интересното е, че Nanoil Algae Hair Mask може да се нанася с козметични масла. За да го направите, разпределете малко от маската по косата, която е покрита с натурално масло. По този начин маската ще премахне маслото по-лесно.

Nanoil Algae Hair Mask трябва да се използва веднъж седмично, но все пак, ако косата ви е много увредена, можете да я нанасяте на всеки 3-4 дни, докато не постигнете желаните резултати.

Nanoil Algae Hair Mask. Финални коментари

Маската за коса с морси водорасли от Nanoil е идеална и професионална процедура, направена за използване у дома. Тя има приятен аромат и стига за дълго време. Позитивните резултати от редовното й използване са потвърдени от многото позитивни ревюта и коментари – хората казват, че тя не само подобрява косата бързо, но и че осигурява дълготраен ефект. Опитайте Nanoil Algae Hair Mask! Посетете [www.nanoil.bg] и помогнете на косата си отново да е красива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *