Търсите нещо впечатляващо за грима на веждите си? Кремообразната, водоустойчива и прецизна Nanobrow Eyebrow Pomade е дефиницията за перфектни вежди без никакви корекции през деня по всяко време! Запълнете арките си с цвят, придайте им желаната форма и нарисувайте допълнителни косъмчета, ако е необходимо, за да замаскирате петна.

nanobrow помада за оформяне на вежди

Nanobrow Eyebrow Pomade – перфектната помада за грим на вежди

Помадата за вежди е уникално козметично средство. Никой друг продукт не е толкова добре покриващ и едновременно с това пластичен! Това е начин да се сдобиете с красиви вежди, при които всяка линия е създадена с най-висока прецизност. Запознахте ли се вече с Nanobrow Eyebrow Pomade? Това е страхотна, прецизна, укрепваща помада с кремообразна текстура, която ще придаде блясък, ще очертае веждите ви и ще ги запълни с добре пигментиран цвят. Всички пропуски ще бъдат напълно замаскирани и ще можете да нарисувате допълнителни косъмчета, за да удебелявате визуално сводовете си. Кажете сбогом на тънките вежди и несъвършения грим! Тази помада за вежди гарантира приятно и лесно оформяне на веждите, без да се налага да ги коригирате през целия ден. Трите красиви нюанса осигуряват прекрасен, естествен краен резултат.

Nanobrow Eyebrow Pomade – създадена за всеки тип вежди!

Ще я харесате независимо от вида на веждите си: тънки, почти невидими или небрежни и гъсти. Козметиката за вежди Nanobrow е правилният избор, ако искате да имате подчертани и изразителни извивки на веждите, които да подхождат на лицето ви. Тя ще ви помогне да създадете безупречен грим на веждите, без да е необходимо да използвате други продукти!

Nanobrow Eyebrow Pomade -Водоустойчива помада за вежди
с кремообразна текстура

Налична в цветове:

 

Изразителен поглед или деликатен грим?

Помадата е с плътна текстура, която гарантира пълно покритие и дързък вид. Струва си обаче да знаете, че тя е чудесна и за създаване на по-фин грим за ежедневието, особено ако собствените ви вежди са доста гъсти, но редки. Ще имате полза от използването ѝ и ако формата на веждите ви не ви удовлетворява – помадата ви позволява да създадете тънки линии, подобни на косъмчета, които водят до визуално по-плътни вежди.

Nanobrow Eyebrow Pomade – омбре ефект на веждите

Знаете ли, че Nanobrow Eyebrow Pomade е чудесен продукт за създаване на омбре ефект върху веждите? Достатъчно е да изберете един нюанс и да използвате по-малко продукт за вътрешните части на веждите и повече за краищата им. Ако харесвате професионални резултати в грима, използвайте два нюанса Nanobrow Eyebrow Pomade (по-светъл и по-тъмен) и ги смесете в средната част на арката. Помадата се предлага в няколко различни цветови варианта, които се съчетават добре помежду си.

вежди оформени с помада nanobrow

Дълготраен ефект при грима на веждите

Ако дълготрайният грим е важен за вас и искате той да бъде безупречен при всякакви условия, в басейна, по време на тренировка и т.н., тогава Nanobrow Eyebrow Pomade е за вас, тъй като е напълно водоустойчива! Тя ще издържи през целия ден, без да се размаже или да се разтече.

Nanobrow Eyebrow Pomade – лесно нанасяне, лесен грим

Гримирането на веждите не трябва да бъде досадно или да отнема много време! Уникалната помада с усъвършенствана формула ще ви помогне да се гримирате за по-малко от няколко минути! Как да го направите? – Нанесете малко количество от продукта върху четка и очертайте веждите, като създадете перфектна форма. След това запълнете веждите с избрания цвят. Използвайте прецизната четчица, която се предлага в комплекта – плоска, малка и под ъгъл.