В началото на годината DermoFuture Precision представиха своя най-нов продукт – пулсов масажор за лице с глава, която е обогатена с 24-карата злато. Масажорът DermoFuture, който помага за поддържането на контурите на лицето, може да бъде придобит на не много висока цена в повечето магазини, но и онлайн. DermoFuture получава позитивни мнения от началото на годината. Не е чудно, защото този масажор за лице със злато си струва да бъде изпробван. Как работи?

Ние използваме масажори с по-големи глави. Т-образният DermoFuture масажор е много удобен. Производителят дава гаранция, че главата на масажора е обогатена с 24-каратово злато на 99,9% и генерира 6.5 хиляди вибрации на минута. Кожата губи своята свежест и еластичност по естествен начин чрез загубата на колаген, кислород и разрушаването на структурата на кожата, причинено от външни и вътрешни фактори. Масажорът DermoFuture ще го предотврати. По време на масаж главата изпуска към кожата пречистени йони на злато, за да стимулира продукцията на колаген. Златните йони регулират биоелекричната активност в тялото, подпомага метаболизма и регенерира клетките, както и тези в кожата. 3-минутен масаж на ден (най-добре сутрин или вечер) са достатъчни за първите забележими ефекти.

Пулсовият масажор с глава обогатена със злато елиминира бръчките в зони, където кожата остарява най-бързо – около очите, устата, брадичката и шията. DermoFuture гарантира, че пулсовият масажор с 24-карата злато ще доведе до ефекти като:

  • подобрение във формата на лицето,
  • подобрение в контура на лицето,
  • ускоряване на кръвообращението,
  • оксигениране на кожата,
  • еластичност на кожата.

Масажорите за лице се използват често и са достъпни в магазини, както и онлайн. Въпреки това, не всеки пулсов масажор е обогатен с чисто злато и може да обещае високоефективни свойства. DermoFuture в този случай прави крачка напред за нуждите дори на най-изискващите клиенти, предлагайки усъвършенстван масажор за лице на много добра цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *