MAC Cosmetics е една от любимите марки на жените по света. Нищо чудно. Продуктите, които предлагат са с най-високо качество. Този изключителен бранд съвсем наскоро представи нова линия продукти, които ще бъдат голяма наслада за феновете. Защо? MAC представя Faerie Whispers limited edition – от приказката!

Колекцията Faerie Whispers

Коя жена не би искала да отиде до приказен свят за известно време? Тази колекция от MAC е вдъхновена от приказното, тя ще ни отведе в света на незабравимите приказки. С какво асоциираме феите? Те са живи закачливи същества в своята незрялост, покрити с магически цветове и блясък, изключително деликатни. Това е Faerie Whispers колекцията от MAC.

Приказна козметика

Faerie Whispers от MAC Cosmetics е линия продукти вдъхновена от света на приказките и нежността на феите. Какво представляват Faerie Whispers продуктите? Най-вече нещо страхотно!

  1. Широка гама от наситени и леки цветове.
  2. Продукти, придаващи на грима невероятен ефект.
  3. Матиращ и блестящ завършек.
  4. Продукти с приказен блясък.

The Limited Edition

Феновете на MAC ще бъдат зашеметени, защото в Faerie Whispers ще открият козметика, която не се предлага в редовните оферти на марката. Голямо удоволствие е за почитателите на limited колекцията. Faerie Whispers са приказни продукти, които изумяват с качеството си.

Най-голямата изненада са Foiled Shadow, фолио сенки за очи с блестящ или матиращ завършек, които можем да използваме за създаване на невероятно ефективен грим. Faerie Whispers е линия с металически лак за устни, перлено червило и балсами за устни, подчертаващи ружове и пудри, но и чудесни четки. Тези продукти ще грабнат погледа Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *