Nanobrow Lamination Gel е гел за вежди, който очертава ги дефинира моментално. Той разделя косъмчетата прецизно, достигайки и до най-малките, и ги задържа на мястото им в продължение на 24 часа, без да се налага да ги коригирате.

гел за оформяне на вежди nanobrow

Докато четете нататък, ще откриете подробности за невероятния продукт от серията Nanobrow – гел за вежди. Веждите ви ще изглеждат така, сякаш сте ги ламинирали, а ефектът се запазва през целия ден. Геловата текстура е приятна за употреба, като не оставя следи или бучки по косъмчетата.

Перфектни вежди за нула време

Гелът съдържа качествени пигменти, които се отразяват чудесно дори на най-тънките косъмчета на веждите, а също така лесно укротяват гъстите, непокорни вежди. Четката със силиконови косъмчета прецизно разресва и оформя веждите, като ги поддържа в перфектен вид през целия ден.

Nanobrow Lamination Gel е изключително дълготраен и прецизен продукт, който оформя и стилизира и най-непокорните вежди. Благодарение на добавеното рициново масло той съчетава свойствата на продукт за грим и грижа за веждите. Скъпоценното масло подхранва, укрепва и защитава косъмчетата на веждите.

Nanobrow Lamination Gel – Гел за вежди

налична в цветове:

Създайте перфектната форма на веждите си без усилие

Гелът за вежди Nanobrow е разработен, за да направи арките по-обемни, да добави пълнота и да придаде естествен блясък. Той също така придава невероятен цвят на веждите и ги кара да се задържат в посоката, в която ги разресвате. Продуктът е чудесен за последния етап от грима, за да го направи по-дълготраен, а може да се използва и самостоятелно, без други продукти.

Подхранващата и разкрасяваща формула ще придаде на веждите ви мечтаната форма, както и ще ги подхрани в дълбочина. Просто прокарайте четка по веждите – досадното очертаване и очертаване на веждите не е необходимо!

гел за скулптуриране на вежди

Станете експерт по веждите с Nanobrow!

Прецизният ергономичен апликатор улавя и най-тънките косъмчета. Той не натрупва и не слепва веждите, така че ефектът е зашеметяващ. Оставя дъгите подчертани и полирани.

Nanobrow Lamination Gel:

➜ подчертава естествената форма на веждите

➜ прави веждите да изглеждат ламинирани

➜ подхранва и защитава

➜ осигурява 24-часова фиксация

➜ придава на веждите красив цвят

➜ рициновото масло потъмнява и уплътнява веждите

➜ прецизно разресва и оформя веждите

➜ предлага се в четири цвята

Nanobrow Lamination Gel се предлага в четири цвята! Изберете елегантен бежов, кафяв или черен цвят. Ако желаете, използвайте прозрачен гел, за да задържите веждите на място. Възможностите са безкрайни!

Блестящи отзиви от купувачи и професионалисти

Nanobrow Lamination Gel е топ избор във всички краища на света. Както обикновените купувачи, така и професионалистите в областта на веждите го харесват заради прецизността, перфектното очертаване на веждите, изисканата опаковка, ергономичната силиконова четка и богатата на хранителни вещества формула.

Този гел за ламиниране на вежди няма недостатъци. Той ще ви позволи да оформите и подобрите и най-гъстите вежди с няколко движения на четката. Четката лесно разделя косъмчетата. За да научите как да нанасяте гела за вежди, можете да разгледате официалния блог на Nanobrow.

Не се колебайте да комбинирате Nanobrow Lamination Gel с други продукти от гамата Nanobrow, създавайки най-страхотните ефекти – веждите, които искате!